Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

programe

Featured Replies

Postat
  • Members

Lucrez la o firma pe bascula si nu se respecta programu am cardu varza,daca vreu sa plec  si imi schimb contractu de munca la control se ia in considerare programu de la firma anterioara,sau schimb firma se ia din data angajarii?????

Postat
  • Members

28 de zile in urma,nu conteaza unde mergi,tu ai depasit programu nu firma,............daca ai un document in care firma te-a obligat sa nu respecti reg 561 atunci cu acel document mergi la i.s.c.t.r si faci reclamatie,iar firma in cauza poate ramane chiar fara licenta

• 1 month later...
Postat
  • Members

Cardul fiind un document personal nu te salveaza pe activitatea prestata pe perioada de 28 de zile in urma

• 2 years later...
Postat
  • Members

eu stiam ca amenzile pentru nerespectarea programului le primeste firma nu soferul. deci firma la care ai lucrat cand ai depasit programul, chiar daca in

momentul controlului lucrezi pentru alta firma. poate ne lamureste cineva cu un text de lege privind aceasta problema

Postat
  • Members

eu stiam ca amenzile pentru nerespectarea programului le primeste firma nu soferul. deci firma la care ai lucrat cand ai depasit programul, chiar daca in

momentul controlului lucrezi pentru alta firma. poate ne lamureste cineva cu un text de lege privind aceasta problema

Nu firma conduce masina , ci soferul .                 OG 21/2009 + 561 /2006 zice cine si cat plateste si pentru ce .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.