Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Vand President Jackson 1 !!!

Featured Replies

Postat
  • Members

Am la vanzare  pt cunoscatori si nu numai, un President Jackson 1, una din cele mai bune statii din sfera radiocomunicatiilor. Specificatii gasiti aici : http://www.cbradio.nl/president/president_jackson.htm . Pot sa zic, ca aceste statii sunt renumite datorita modulatiei excelente. Este net superioara pocnitorilor actuale. Si in prezent e folosita de multi radioamatori. Este limitata la 4 w, deoarece a fost folosita in franta, dar se poate ridica puterea pana la 40w, avand finali rezistenti pana la puterea aia. Se trimite prin posta sau curier, posta o platesc eu, curierul rapid, cumparatorul. Pretul e undeva la 750 lei, pt cine e cu adevarat interesat, mai negociem un pic. Multumesc

[ataşament şters de admin din cauza vechimii]

Postat
  • Members

salut , colegule mie imi pare rau ca ai pus anuntu tocmai acum eram eu interesat de o statie ca asta si am apucat sami iau un alan 48 multi nou , daca vrei sa facem schimb plus o mica diferenta din partea mea iti stau la dispozitie pe PM , statia e folosita doar sapt asta abia ce am luato

Postat
  • Autor
  • Members

Nu multumesc, raman fidel marcii, peste ceva timp o sa am si un JFK la vanzare. Asa ca daca reusesti sa scapi de Alan, mai vb. Spor

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.