Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drifturi Iveco Eurocargo :)

Featured Replies

Postat
  • Autor
  • Members

Pai a aflat primul dupa ce am venit din cursa ...chiar eu i-am aratat filmuletul ... patronul e tata :))

Postat
  • Members

Da da da...dar daca te rasturnai in timp ce te 'driftuiai' sa vezi ce bine te distrai si tu si patronul...:)

Postat
  • Autor
  • Members

Pe asfalt curat nu merge...pe udatura are o tenta dar nu se vede pe camera...de rasturnat daca se intampla ... soarta... din toata mizeria de transport din tara noastra ramanem cu amintiri ..filmuletul asta de exemplu.. oricum transportul la noi e bataie de joc...

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

mai bun ca asta nu am gasit inca :

!!            P.S. pe zapada sau gheata toti suntem buni !!
Postat
  • Autor
  • Members

Vreau si eu sa vad Drifting romanesc din partea voastra ...nu ne laudam cu ce fac nemtii sau cine stie care alta nationalitate..

• 2 months later...
Postat
  • Members

cand ai banu si taticu e patronul altfel te vede omu, de ca sunt fiu de patronas cu bani multi de la oras! :-\ :-\ :-\

• 4 months later...
Postat
  • Members

eu ma chinui din rasputeri sa dau dovada de profesionalism cand merg pe autostrazi, cand merg la incarcari si descarcari, port steagul Romaniei in parbriz sa vada lumea ca si noi romanii suntem civilizati si vin idioti de astia care au descoperit cutia automata si drumul drept si ne fac de rusine peste tot.....sa va fie rusine marlanilor

Postat
  • EX Staff

Are idee , retardatul asta ca parcurge 25m /s si are nevoie de un spatiu de franare de minim 125 m pentru a opri camionul ....pina cind o sa vedem asemenea imagini , cind se vor trezii la realitate aceste elemente , si vor constiientiza ca reprezinta un pericol pe strada , in primul rand pentru viata lor , si pentru viata altora care se gasesc in trafic .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.