Members adi_v Postat Mai 8, 2012 Members Postat Mai 8, 2012 Ce tare in parcare la REAL2 Timisoara Citează
Members unidnormal Postat Mai 8, 2012 Autor Members Postat Mai 8, 2012 Da colegii la Real 2 e facuta ..m a filmat varu cam naspa ca e si el mic Citează
Members boghytour Postat Mai 9, 2012 Members Postat Mai 9, 2012 daca te vede patronul, te miri de ce te da afara Citează
Members unidnormal Postat Mai 9, 2012 Autor Members Postat Mai 9, 2012 Pai a aflat primul dupa ce am venit din cursa ...chiar eu i-am aratat filmuletul ... patronul e tata Citează
Members vasylyka007 Postat Mai 9, 2012 Members Postat Mai 9, 2012 drift cu camionu inca nu am incercat ......este de facut si asta Citează
Members DafXF Postat Mai 9, 2012 Members Postat Mai 9, 2012 Da da da...dar daca te rasturnai in timp ce te 'driftuiai' sa vezi ce bine te distrai si tu si patronul... Citează
Members unidnormal Postat Mai 9, 2012 Autor Members Postat Mai 9, 2012 Pe asfalt curat nu merge...pe udatura are o tenta dar nu se vede pe camera...de rasturnat daca se intampla ... soarta... din toata mizeria de transport din tara noastra ramanem cu amintiri ..filmuletul asta de exemplu.. oricum transportul la noi e bataie de joc... Citează
Members Rigobert_85 Postat Iunie 6, 2012 Members Postat Iunie 6, 2012 mai bun ca asta nu am gasit inca : !! P.S. pe zapada sau gheata toti suntem buni !! Citează
Members unidnormal Postat Iunie 6, 2012 Autor Members Postat Iunie 6, 2012 Vreau si eu sa vad Drifting romanesc din partea voastra ...nu ne laudam cu ce fac nemtii sau cine stie care alta nationalitate.. Citează
Members iogy bear Postat August 20, 2012 Members Postat August 20, 2012 cand ai banu si taticu e patronul altfel te vede omu, de ca sunt fiu de patronas cu bani multi de la oras! \ \ \ Citează
Members Mario Bandit Postat Ianuarie 6, 2013 Members Postat Ianuarie 6, 2013 sofer profesionist , aii te lauzi cu asa ceva ? uffffff .... Citează
Members DiMario Postat Ianuarie 6, 2013 Members Postat Ianuarie 6, 2013 eu ma chinui din rasputeri sa dau dovada de profesionalism cand merg pe autostrazi, cand merg la incarcari si descarcari, port steagul Romaniei in parbriz sa vada lumea ca si noi romanii suntem civilizati si vin idioti de astia care au descoperit cutia automata si drumul drept si ne fac de rusine peste tot.....sa va fie rusine marlanilor Citează
EX Staff VT880 Postat Ianuarie 6, 2013 EX Staff Postat Ianuarie 6, 2013 Are idee , retardatul asta ca parcurge 25m /s si are nevoie de un spatiu de franare de minim 125 m pentru a opri camionul ....pina cind o sa vedem asemenea imagini , cind se vor trezii la realitate aceste elemente , si vor constiientiza ca reprezinta un pericol pe strada , in primul rand pentru viata lor , si pentru viata altora care se gasesc in trafic . Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.