Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Postat
  • Members

Interpesca din Constanta,trage pt. italieni,friguri.Daca sunt colegi care stie despre ei, va rog sa postati.Orice detaliu este binevenit.

• 1 year later...
  • 3 months later...
Postat
  • Members

sant din constanta am fost azi la un interviu plateste 35 de euro la zi adica 1200 pe luna doua luni cu 2 sap acasaastia 1200 este cu tot cu salariul pe tara .drumuri bune.

Postat
  • Members

un numar de telefon daca stie cineva in afara de nr de fix ca nu raspunde nimeni la ala sau daca mai stie cineva cat sunt de seriosi ce masini au cate masini au cerinte din partea sefilor adica se merge in prog se respecta timpi de condus si pauza etc.......

• 4 weeks later...
Postat
  • Members

salut colegii, sunt din constanta stiu unde este firma in port dana 22, dar sunt incepator 2 ani c+e ,nu am fost pe comunitate doar pe aici pe la noi, cine vrea sa ajute un coleg ia-s fi recunoscator ca nu ne-am nascut invatati, va multumesc si drumuri bune. tel.0724083909

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Postat
  • Members

in ce conditii se lucreaza la interpesca in sensul ca .ce salariu ofera .ce masini au.se respecta programul s.a.m.d sper sa raspunda cineva

• 5 months later...
Postat
  • Members

salut! din ce stiu, in afara de friguri ca acolo nu cunosc salariile, mai trag remorci si pentru luxemburghezii de la Wallenborn( Titan transport cta) si acolo este 40e/zi. nu am idee de bani pentru motorina daca opresc, au masini noi si mercedes si volvo, programul se respecta din ce am auzit in mare parte, este o mica dilema cu pauza saptamanala, dupa cum iti da dispeceratul aceste pauze, in rest cum te intelegi cu colegul sau daca esti singur pe masina programul se respecta sigur sigur.

• 2 months later...
Postat
  • Members

Stie cineva daca mai faca angajari?sau alta firma care angajeaza fara experienta am B.C.C+E.D..aestate cpi marfa persoane . ADR

Agabaritic.ajutati un sarman :))) va rog

• 3 weeks later...
Postat
  • Members

Dute colegu in port ca sigur are nevoie e posibil sa si pleci multa bafta

Postat
  • Members

Salut ma ajuta si pe mine cineva cu un numar de telefon ceva sau daca mai fac angajari fara experienta numarul meu 0751426519

• 1 year later...
Postat
  • Members

La 1200 ,-eur pe lună, întrebarea "Cat de serioși sunt?" e de fapt pleonasm. Părerea mea.

Postat
  • Members
Acum 9 minute, CristiYMP a spus:

La 1200 ,-eur pe lună, întrebarea "Cat de serioși sunt?" e de fapt pleonasm. Părerea mea.

Pardon, întrebare retorică, nu pleonasm...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.