Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

eu zic sa lasam treaba asa cum e,,,,,,,,,fiecare cum poate sa se descurce,,,,,,,,,mai bine aceea spaga decat o amenda de muncesti cateva luni degeaba,,,,,,,,,,,acelasi lucru al spun si pt cei ce vb in statie  gen,,,,,am dat atata,,,,,bine ca ai dat si nu ti-a facut proces verbal,puncte,,,,,,ca daca toti ar fi corecti,,, fara spaga ,tot noua ne-ar fi mai rau

• Members
Postat

vama NADLAC este si vama ''negocierilor''....asa ca....''horoscopul'' spune cu cat scapi...,daca ai probleme bineinteles

• Members
Postat

Mai mult sa ma distrez,vorbesc serios,am trecut pe la Nadlac,nu este data sa nu ma intrebe de diagrama,pe intrare. Bine,nici nu am probleme,ii cunosc deja,stau numai la agatat,sunt prietenii mei !

• Members
Postat

Eu am trecut si de 9 ori granita intr-o luna(maxim),,cine a mers la diagrama stie cum este,iti sar disperatii in fata ! Si cat de corect ai merge tot te mai ia la vale prin SLO si treci de 90,cine merge cu 80 prin H,prin It si asa mai departe ? Asa ca motive iti pot gasi...

• Members
Postat

Nu lucrez pe comunitate.Nici nu vreau sa aud de asa ceva.Dar se intimpla sa mai fac o cursa ,cel mult doua pe comunitate.Foarte rar !Din 2003 si pina acum eu nu am dat spaga la unguri si nici la bulgari,Am primit o singura amenda la Bors in cuantum de 400 euro prin 2008.De atunci sunt mult mai atent cu programul dar mai ales cu completarea diagramelor.De 3 ani lucrez numai pe card. ;)

• Members
Postat

Esti un norocos...eu am dat si in It,dupa casa de plata la Monfalcone.sensul catre Slo...m-a luat cu viteza,aveam linie pe 90,apoi cu doua becuri de gabarit arse...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.