Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Votati:  

119 membri au votat

1. 1. Votati:

• 7
      10
    • 6
      11
    • 5
      30
    • 4
      20
    • 3
      11
    • 2
      31
    • 1
      7

Postări Recomandate

• Members
  • Members
Postat

imi pare rau dar consider ca trebuie sa fie un echilibru intre marcile de camioane, ma asteptam sa vad si un magnum sau un stralis

• Members
Postat

imi pare rau dar consider ca trebuie sa fie un echilibru intre marcile de camioane, ma asteptam sa vad si un magnum sau un stralis

Pai fiecare participa cu ce poza vrea,nu conteaza ce marci sunt!

• Members
Postat

7, pentru ca e mai diferita....iesita din tipar.....plus inca un motiv.....vorba lui Florian....prietenii stiu de ce... ;D

• Members
Postat

7, pentru ca e mai diferita....iesita din tipar.....plus inca un motiv.....vorba lui Florian....prietenii stiu de ce... ;D

Ehh,normal se voteaza poza nu prietenia :)):D dar ai inceput bine,ai zis de ce ai votat poza :P:D inca ceva,esti al 100-lea la  vot  :D;)

• Members
Postat

Ehh,normal se voteaza poza nu prietenia :)):D dar ai inceput bine,ai zis de ce ai votat poza :P:D inca ceva,esti al 100-lea la  vot  :D;)

Nu am votat prietenia Zsolti, dar si eu sunt sofer la Blomquist ;D ....d-aia am zis prietenii stiu de ce ;) Si sincer imi place poza!

• Members
Postat

Nu am votat prietenia Zsolti, dar si eu sunt sofer la Blomquist ;D ....d-aia am zis prietenii stiu de ce ;) Si sincer imi place poza!

Aaaa,pai n-am stiut,oricum am glumit  ;)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.