Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Caut de munca sofer profesionist chiar si pe inten si cu ADR

Featured Replies

Postat
  • Members

Caut de munca,disponibil imediat  sofer cat B+E C+E atestat marfa,agabaritic si ADR  detin card tahoraf ,locuiesc in bucuresti (militari) permis cat b din 1998 si cat C+E din 2005 an in care am inceput lucru pe camion de 7,5 facand distributie nationala (toata Romania) pana in prezent,deci oare ceva experienta am acumulat si eu in acesti ani

Caut de munca pe orice tip de camion dela 7,5 T la 40T poate fi si echipaj poate fi si intern sau extern  telefon 0723.898.404.

Postat
  • Members

Caut de munca,disponibil imediat  sofer cat B+E C+E atestat marfa,agabaritic si ADR  detin card tahoraf ,locuiesc in bucuresti (militari) permis cat b din 1998 si cat C+E din 2005 an in care am inceput lucru pe camion de 7,5 facand distributie nationala (toata Romania) pana in prezent,deci oare ceva experienta am acumulat si eu in acesti ani

Caut de munca pe orice tip de camion dela 7,5 T la 40T poate fi si echipaj poate fi si intern sau extern  telefon 0723.898.404.

colegul,incearca la cartrans,stiu ca are nevoie,telefoneaza la nr.074301924,dl vasile.bafta multa

Postat
  • Members

sal stie cineva ceva amanunte despre cartrans ? multumesc si drumuri bune

Postat
  • Autor
  • Members

ma duc maine la un interviu pe str.preciziei la o firma cauta soferi pt intern pe cap tractor+semiremorca se vedem ce iese iar daca nu iese nimic o sa sun la cartrans

• 2 weeks later...
Postat
  • Autor
  • Members

scuze ca revin asa tarziu

am foste pe str preciziei ce sa vezi firma se numea basarabia trans angaja soferi pe cap tractor si semiremorca,iam spus tipului ca nu am lucrat pe asa ceva dar ca am lucrat atatia ani pe camioane scurte de diferite tonaje nici o problema pana aici,a inceput tipul sa imi explice despre ce este vorba :

1. prima data salariu 1800 RON plus diurna care ti-o spunea dupa ce te angaja dar oricum la cursa de peste 36 de ore

2. trebuia sa te duci sa iei camionul din vama cu maxi taxi de la albita,siret sau eventual chiar din chisinau dupa care il descarcai in romania sil duceai inapoi de unde lai luat

3.tot timpul schimbai camionu nu lucrai cu un singur camion

si de aici dupa parerea mea ieseau probleme ex. lipsa anumite lucruri la masina,aveai probleme cu motorina.nu stiai de anumite mici probleme pe care le avea masina si doamne fereste posibil sa fi ramas chiar tu cu ea pe drum si soferul din republica moldova care o aducea pana in vama sa zica ca masina era ok

asa ca mai bine caut in continuare .

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Postat
  • Members

colegu daca vrei en echipaj tr un email paclisandumitru mentionez sunt incepotor

Postat
  • Autor
  • Members

Dnl mitika imi pare sincer rau sa iti dau acest raspuns dar am avut deja o experienta neplacuta in echipaj si sincer nu mai vreau asa ca iti urez multa bafta in continuare in cautarea unui loc de munca app ce fel de incepator esti (nu ai lucrat pe tir sau nici macar pe camion mic ) ....?

Postat
  • Members

fara suparare colegule dar ai scris anuntul cu minuta ta, :) si scrie..:(poate fi si echipaj poate fi si intern sau extern ..etc)

Postat
  • Autor
  • Members

Da,corect ,asa este dar intre timp am vazut ce inseamna echipaj.

se pare ca va trebui sa reformulez anuntul, scuzele mele....

Postat
  • Autor
  • Members

Caut de munca pe orice tip de camion dela 7,5 T la 40T intern sau extern  telefon 0723.898.404.

• 2 weeks later...
Postat
  • Members

Domnu meu,numaru de la vos logistic l.ai incercat? carrionu??,kurt beier??? bafta!

Postat
  • Members

domnu azi am vorbit cu o doamna ,aveau nevoie pe dube frig,dar cer 5 ani experienta,firma e din brasov fac curse brasov-bucuresti,metro selgros zonele respective,daca te intereseaza,lasa un pm ;)

Postat
  • Autor
  • Members

Caut de munca ca sofer dela 3,5 T la 40T poate fi si intern sau extern tur retur  telefon 0723.898.404.

• 4 weeks later...
Postat
  • Autor
  • Members

am gasit de lucru momentan lucrez pe Volvo Fh12 anuntul nu mai este valabil....

rog moderatorii sa inchida postul si multumesc pt gazduire .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.