Members Adrian23 Postat Octombrie 20, 2012 Members Postat Octombrie 20, 2012 Buna tuturor,.....ma numesc Adrian Rogea si vreau sa va Atentionez la o firma din Oradea pe nume Servals. Promite si spune multe si frumoase dar dupa ce ajungi sa lucrezi totul se schimba. Doua saptamani am lucrat la ei dar sincer mi-a ajuns pt toata viata. In prima saptamana nu am avut timp sa imi cumpar nici macar de mancare,.... nu te lasa sa faci nici un fel de ocolis,....trebuie sa raportezi totul,....dar absolut totul. Daca te opresti sa-ti faci nevoile , deja iti vine mesaj pe GPS: Ce sa intamplat???.....De ce nu conduci???..... Soferul e de vina daca nu te descarca sau nu te incarca foarte foarte repede. Poti sa pateti ca sa dormi in frig ca nu te lasa sa alimentezi ca sa nu vinzi din mototrina. Deci intr-un cuvant spus nu cadeti in capcana. Am lucrat 14 zile si trebuia sa primesc 700 de euro din care doar 300 am primit si restu nu mi la mai dat. Zi de zi incarci - descarci cel putin de 2-3 ori. lucrezi pt Cobelfret si Hessers (Belgia - Olanda). Fiecare oprire trebuie sa o justifici,....de ce te-ai oprit si cata pauza faci,....trebuie sa trimiti mesaj daca esti in stau, mesaj cand incepi descarcarea sau incarcarea si cand il termini,.....atatea hartii ai de facut ca nici o contabila nu face atatea. Dar nu va mai plicitisesc cu povesti ca nu are rost daca mai vreti detalii sa ma intrebati si va scriu. Doar vreu sa aveti grija la aceasta firma si nu recomand sa dati pe la ei ca nu sunt seriosi deloc. Va multumesc pt timpul acordat si va doresc Drumuri Buna si toate cele bune!!!
Postări Recomandate