Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aventura personala :)

Featured Replies

Postat
  • Autor
  • Members

camionu 1 casa 0......pt ca, casa s-a deplasat in totalitate de pe fundatie 50 cm :D

adica inafata de fundatie restu e cam distrusa....80% au estimat expertii

Postat
  • Members

mama ce anvelope aveai pe fata DOAMNEEEEEEEEEE  iarna faci km pe loc , dai foc la cotetu ala

Postat
  • Members

colegule cum ai reusit? povestene si noua ??? ??? ???

Postat
  • Members

Iarta-mi ironia ca nu e de ras Doamne fereste!Dar unde te grabeai ?Te invitase omu la o ciorba de burta sau la o tuica fiarta si iti era frica sa nu se raceasca?Cum  ai reusit?

Postat
  • Members

Da confidential... toti suntem curiosi ce s-a intamplat . Oricum bv omului ca si-a pus isprava aici sa vedem si noi,sa fi sanatos..fiarele se repara,daca toti si-ar pune aici cate o greseala facuta de fiecare ar fi plin siteul..cat de profesionist sa fi tot faci ceva.

Postat
  • Autor
  • Members

Nici nu ma mir, pina la urma tu ai scris comfidential

asa zicea si sefu...Bai Mihai una e sa intri in casa omului incaltat...alta e sa intri direct cu masina :)))

Postat
  • Members

l-a chemat omul in vizita, iar el i-a raspuns:

"o sa vin cu masina!"

despre confidentialitate, parca era un banc:

"nu cumpar nimic, doar ma laud"

poate omul asteapta sa-l rugam frumos.

hai mai nea Mihai, spune-ne si noua ce s-a intamplat, ca nu putem dormii la noapte! te rugam!!!!!!

Postat
  • Members

Dupa mine ai fost doar fotograf k nu iti ardea tie de fotografii dak o plantai in casa....:) Drumuri bune

Postat
  • Autor
  • Members

mda cum ziceti voi :)

totul a inceput de la o defectiune...unele lucruri nu se pot zice....si cine intelege intelege...

postarea e asa ca intre colegi...nu e o lauda ca sa fi la 2 secunde de moarte nu o vad ca o lauda ;)

si uite ca mi`a ars de facut poze....pt ca a stat undeva la 2 ore si ceva masina pana a fost scoasa deci am avut timp si de o poza ;)

Postat
  • Members

foarte tare omule....ai avut chiar timp de poze....respectul meu pentru corectitudine....eu unul as fi spus ca altul era la volan.....felicitarile mele pentru corectitudine

• 3 months later...
Postat

Poze trebuie facute intotdeauna,pentru asigurari!

Postat
  • Members

daca toata lume a scapat e ok.bravo pt poze asa poate mai invata si cei ce se cred zmei ca lucrul cu magadoaia nu e o joaca. se poate intampla si la case mai mari

Postat
  • Members

Bine ca ai scapat tu cu viata...restul se repara...atentie la cauciucuri..si respect pentru corectitudine si sinceritate...restul..intelegem noi...!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.