Members dorelvulcan Postat Octombrie 24, 2012 Members Postat Octombrie 24, 2012 Vand set 2 bucati aripi spate camion sau cap tractor punte tractiune Mercedes, noi, Made in Germany. Se pot folosi cu mici adaptari la orice alt tip de camion/ cap tractor.Pret 950 Ron/setul 2 bucati.Dorel Tel:0721759442 Citează
Members Iulian.Purcari Postat Octombrie 27, 2012 Members Postat Octombrie 27, 2012 Astea daca nu ma insel is un fel de aripi provizorii, care se pun pe sasiul gol, ca sa nu iei amenda ca n-ai aripi. Trebuie sa fie mare distanta intre roata si caroserie(sau semiremorca) ca sa le poti pune. Spor la Vanzare!!! Citează
Members MALEFICE Postat Octombrie 27, 2012 Members Postat Octombrie 27, 2012 A cumparat omu cameon MERCEDES necarosat,si ce sa gandit el ia sa vand io aripile la numai 950 de ron setul !!! ;D ;D Cat tupeu poti sa ai ,sa postezi asa ceva pe un forum de soferi unde toata lumea stie cum arata un camion iesit din fabrica??? Citează
Vizitator Anonymous Postat Octombrie 27, 2012 Postat Octombrie 27, 2012 Nu am vazut in viata mea asa ceva(omul cat traieste invata)dar cred ca Iulian are perfecta dreptate,astea nu pot sa fie decat aripi provizorii,altfel,pe un cap tractor,ai toate sansele sa le zmulgi cu semiremorca la prima curba!Daca le instalezi mai jos,mai aproape de roata am vrut sa spun,risti sa le atingi cu roata cand lasi tractorul din perne!Cu alte cuvinte sa frece roata pe ele!Sincer nu cred ca poate fi vorba decat de aripi provizorii!Astea ar fi bune pentru colegul care vroia sa-si cumpere cap tractor pentru plimbare! Citează
Members Iulian.Purcari Postat Octombrie 27, 2012 Members Postat Octombrie 27, 2012 Numai camioane sau camionete noi sau cu sasiul gol am vazut cu astfel de aripi, dar sa nu fim rai, poate la o bascula sau un transcontainer BDF, merg montate cu ceva "adaptari". Numai bine! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.