Members libertini Postat Noiembrie 17, 2012 Members Postat Noiembrie 17, 2012 Sal.colegii stie careva despre aceasta firma,este ubdeva in sudul germaniei la 100km de salzburg au bascule si remorci cu platforma mobila SCHUBBODEN ii spune in germana,culmea am dat peste un roman,dar asta este... Citează
Members ar cobra 68 Postat Noiembrie 17, 2012 Members Postat Noiembrie 17, 2012 Salut colegu ,ai luat legatura cu Alex Ofstanciuc?Ai grija ca si eu am lucrat la ei si daca ai vb sa te urci pe TIR o sa ai sansa sa te urci pe Kipper .Ai grija la Alex ,este o jigodie fara scrupule si e mina in mina cu Udo disponentul sef .Kiembacher personal si el este o jigodie ,se lucra la supra tonaj la greu mai ales pe kipper (bascula articulata ).Coonditile di camion daca este bascula sint destul de grele mai ales daca esti obisnit cu tir-ul si iti place curatenia Citează
Members ar cobra 68 Postat Noiembrie 17, 2012 Members Postat Noiembrie 17, 2012 Daca esti deja la ei nu ai decit sa ingiti ifosele lui Alex .In caz ca mai vrei info mai intreaba ca ce stiu ,iti spun Daca esti pe Plane(prelata),ai grija mare la Palletentausch ca acolo te frig de iti dai tot salarul pe paleti si nu e vina ta. Citează
Members libertini Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Members Postat Noiembrie 17, 2012 Sal colegul nu inca lucru la ei dar eu stau in gemania si am dat actele pt permis de munca,mi-a aratat masina un magnum cu kipper si nu prea eram incantat ca a zis ca are una cu platforma mobila,mi-a spus cu paleti,mie la recomandat o doamna nemtoaica,binenteles ca nu stiam ca sunt romani la ei,eu ma-m dus cu un prieten sa-mi traduca si nu a mai fost nevoie.Mai concret ce carai cu bascula unde mi-a spus ceva daca imi spui si mie poate ma ajuti mai mult,mi-am schimbat parerea,eu am vazut de cand mi-a raspuns in romana. Citează
Members ar cobra 68 Postat Noiembrie 18, 2012 Members Postat Noiembrie 18, 2012 Salut ,de carat am carat de toate :balast, moloz,piertis ,de toate cum am mai spus.La Schupp-boden ai de intrat prin cele mai nenorocite adrese si rute ,sint pretentiosi la cmioane in fiecare simbata daca intri in firma (si asta este obligatoriudaca faci vreo cursa cu traseu prin apropirea firmei)trebuie sa speli camionul .Pauzele le cam vreau cu cardul scos si tot ce misti in firma in perioada de pauza se misca camionul fara card,deci,trebuie sa sti sa bagi card-ul fara sa -l murdaresti. Citează
Members libertini Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Members Postat Noiembrie 18, 2012 NU prea se merita ii dau mail si ii spun ca renunt la postul lor,pe motiv ca am gasit mai bine in alta parte. Citează
Members ar cobra 68 Postat Noiembrie 19, 2012 Members Postat Noiembrie 19, 2012 Colegule ,daca ai adresa pe Germania si stai acolo este un mare avantaj,dar cum de nu te descurci cu germana?Asta este un inconvenient destul de mare care iti limiteaza posibilitatile de a gasii o firma .Sint nationalisi e clar ,dar situ ar tebui sa te pui la punct cu limba lor.Succes iti doresc Citează
Members libertini Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Members Postat Noiembrie 19, 2012 am adresa aici dar din ce mi-ai spus tu m-au dezamagit dar nici nu ma arunc cu capul sa iau bataie intai si pe urma munca,mi-a spus si unchiul meu,unde este roman nu faci treaba.Eu iti multumesc mult,am sa te tin la curent ce firme gasesc unde si cum...Salutarii Citează
Members ar cobra 68 Postat Noiembrie 19, 2012 Members Postat Noiembrie 19, 2012 Colegule ,cu placere si astept sa vezi tu ce faci si dupa accea poti sa ma ajuti si pe mine.Iti trimit ceva pe MP Citează
Members CryWolf Postat Iulie 4, 2013 Members Postat Iulie 4, 2013 Ar Cobra, zi ca ai fost dat afara, nu ai plecat tu. Si aici dau dreptate, unde sunt romani nu faci treaba (cel putin tu in special) , mai ales cu romani care vor sa munceasca si nu sa traga tepe ca tine. Legat de cei care vor sa lucreze in aceasta firma, cautati masinile prin parcari (Germania - Italia) si vb cu soferii care au ani de zile la aceasta firma (romani). Nu credeti pe unul dat afara pentru ..... nu mai zic mai departe. Citează
Members ar cobra 68 Postat Iulie 5, 2013 Members Postat Iulie 5, 2013 Alex tinind cont ca esti partas cu Udo la cum se fura soferii care lucra acolo cu Palletenschein normal ar fii sa nu te bag in seama ,dar daca ma gindesc ca acum o luna si jumatate ai adus un roman din jud Bihor care dupa nici doua saptamini v-a lasat camionul in parcare pe autobanda sui a plecat acasa .Despre asta ce mai zici ?Crezi ca nu stiu ?eu va multumesc ca dupa cum spui tu ,,m-ati dat afara" cu umarul distrus si mai voiati sa ma lasati si fara banii munciti cinstit ,mai ai tupeul sa deschizi gura ?sa stii ca prin legea fizici pe care ar trebuii sa o cunosti .un sut in dos e un pas in fata, ROMANILOR NU MERGETI SCLAVI la astia Citează
Members PETRU RARES Postat Mai 14, 2014 Members Postat Mai 14, 2014 cea mai proasta firma posibila ,nu va lasati pacaliti de ALEX eliminat cand vorbesti din tara cu el te alinta foartefrumos cand ajungi acolo iti plangi de mila,, colegi stati linistiti acasa decat sa ajungi la KIENBACHER Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.