Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Buna ziua tuturor colegilor .

Saptamana trecuta am luat la intrare in bulgaria dinspre grecia o amenda de 69 euro la cantar .

pe motiv ca pe ultimele 3 axe am depasit 24 t . Nota de cantar arata cam asa :

axa directoare : 6440kg

axa motrica    : 7300kg

prima din spate : 8150kg

a doua :              8100kg

a treia :              8240kg

masa totala :38250kg

Aici va intreb pe voi este legal sau nu ? Mentionez ca fac acest transport de 2 ori pe saptamana cu aceeasi incarcatura si la fel asezata si odata am probleme odata nu ce sa mai cred de aici ?

Va multumesc si astept parerile voastre .

Drumuri bune si sa auzim numai de bine .

• Members
Postat

Salut,ai scapat ieftin,la unguri luai 280 euro pentru asta...Pe ultimile 3 axe(cum zici tu) nu poti depasi 24 .000 kg . Pe motrica ai numai 7.300,cred ca mergi ca barca pe valuri ...incearca sa pui mai mult pe motrica si nu vei avea probleme la cantar,scazi si consumul

• Members
Postat

Salutare si multumesc colegu . De platit am platit 69 euro dar naroada de la cantar zicea ca amenda asa ca nu stiu sa zic ce am platit mi-a dat un tichet pe care erau trecute greutatea pe fiecare axa in parte si greutatea totala si 69 euro atat acum ca o fi amenda ca o fi autorizatie nu stiu ce sa zic . Multumesc de raspuns .

Sa auzim numai de bine .

• 3 months later...
  • Members
Postat

Din cate spui tu ai pus 24 T pe ultimele 3 axe . Normal sa iei amenda . Sunt curios ce marfa era de ai reusit sa o pui toata pe spatele remorcii ? Ai scapat ieftin .

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.