Members hoinaruL Postat Decembrie 8, 2012 Members Postat Decembrie 8, 2012 Salut colegi , cunoasteti cumva detalii despre Petronic Transport- Ramnicul Valcea? Citează
Members johnik Postat Decembrie 21, 2012 Members Postat Decembrie 21, 2012 da baietii.curse germania italia lucreaza cu firma italiana geea frigo.promite 20.000 in echipaj dar faci max.12000.faci 7-8 desc. magnetul peste tot inclusiv pe autostrazi,dupa ce lucrezi 21 ore cu masina cu tahograf iti da o masina cu diagrama faci iar un program si tot asa .feritiva de ei . Citează
Members romanulstrain Postat Decembrie 21, 2012 Members Postat Decembrie 21, 2012 Si eu sunasem la ei si mi-au zis sa-mi caut coleg ca ma ia!Mai bine ca nu am gasit coleg.Dumnezeu nu doarme! Citează
Members w12345 Postat Decembrie 28, 2012 Members Postat Decembrie 28, 2012 Minciuni, muncesc la ei de 2ani nu am avut intrebari de acest gen.Descarcari maxim 5 dar cu kilometrii au fost si 22000. Completeaza corect profilul,si daca lucrezi la ei le poti da colegilor ceva detalii suplimentare,asta ca sa nu credem ca ai facut cont si ai intrat special sa postezi doar la acest subiect Citează
Members SYLBER Postat Ianuarie 3, 2013 Members Postat Ianuarie 3, 2013 Da si eu am auzit de ei da numa de bine chiar am un coleg care munceste la ei de 7 luni si nu a avut probleme . Citează
Members iulix9 Postat Ianuarie 9, 2013 Members Postat Ianuarie 9, 2013 Aveti un e-mail,nr. de telefon? va rog. Citează
Members f aurel Postat Ianuarie 10, 2013 Members Postat Ianuarie 10, 2013 Sofer TIR, pe relatia Italia-Germania si retur, IN ECHIPAJ, TEL 0736336613 Compania: PETRONIC TRANSPORT Vizualizati toate joburile acestei companii Urmareste compania Nu mai urmari compania | Expirat la: 07.01.2013 || Actualizat la: 06.12.2012 | Compania: PETRONIC TRANSPORT Departament: Transporturi, Distributie, Depozitare Orasul: Iasi, Rimnicu-Vilcea, STRAINATATE Tip Job: Full time Posturi disponibile: 6 Nivel cariera: Mid-Level/Peste 3 Ani Exp Limbi Straine: nespecificate Oferta: nespecificat Permis conducere: nespecificat Data introducerii: 06.12.2012 Data limita: 06.01.2013 CANDIDATUL IDEAL: SERIOS SI CAPABIL RESPONSABILITATI / BENEFICII: RESPONSABILITATE DESCRIEREA COMPANIEI: TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL DE MARFURI GENERALE Citează
Moderators cico_3504 Postat Ianuarie 10, 2013 Moderators Postat Ianuarie 10, 2013 SYLBER si w12345, astept lamuriri din partea voastra la acest subiect,vreau sa detaliati deoarece observ ca nu ati completat corect profilul,amindoi sunteti din iasi si aveti aceiasi data de inregistrare cu diferenta de 1 ora intre facerea conturilor.Opinia mea personala este ca e o singura persoana care a intrat special la acest subiect pentru a da o nota buna firmei respective,deci...?cum sta de fapt treaba? Citează
Members danchi72 Postat Februarie 9, 2013 Members Postat Februarie 9, 2013 Noroc bun la toti! Am lucrat la Petronic 3 luni. Dar cu 3 zile inainte de Craciun mi-a cerut sa mai stau inca 2 luni . In continuare. Normal ca am refuzat dar asta a fost un motiv sa ma dea afara. Nu stiu cine sunt cele 2 persoane care spun ca au lucrat la ei dar din cate stiu eu erau doar 2 camioane. Unul in tara si eu pe comunitate. Acu se pare ca au mai luat cateva camioane. Cu banii a fost "ca la Flanco" cu spunea un fost coleg. 300 acu, 400 saptamana viitoare, etc... Dar pt camioane a avut. In rest daca "te descurci" e bine. Adica sa-ti iei singur lichid de parbriz, ulei pt motor, manusi si ce mai trebuie. Eu de la patron nu am vazut nimic. Magnet la descarcari, descarcari si incarcari cat mai multe, ca doar primea bani pt ele. El, nu eu. Si dupa ce am plecat de la el refuza sa-mi plateasca diurna restanta. Fara motiv, doar ca s-a suparat pe mine! Cum sunt sigur ca cei 2 din Iasi sunt unull si acealasi cu patronul, rog sa ma contrazica. In rest drumuri bune colegii si stati cat mai departe de aceasta firma si de patronul ei, Robu. Citează
Members bogdanu Postat Februarie 21, 2013 Members Postat Februarie 21, 2013 Buna!Am fost sunat de firma asta prin decembrie 2012 si mi s-a spus ca e petronic transport.am vorbit la telefon si omul mi-a zis ca trebuie sa-mi gasesc un coleg..i-am zis sa tina numarul cand gaseste sa ma sune..ieri mi-a trimis mesaj ca daca mai sunt interesat de postul de sofer.i-am raspuns inapoi(nu stiu ce firma serioasa trimite mesaje pentru interviuri)dar am zis sa incerc.am avut un interviu pe strada si imi spune ca nu este petronic transport ci geea(daca dai o cautare pe google la num de celular iti apare clar petronic) si ca plateste 0.14 euro/km/cabina.plus salariul in tara 800ron.face curse italia-germania si ca trebuie sa plec in 2 zile.nu m-am dus.am vazut postarile vostre si nu vreau sa ii pun ulei la camion pe banii mei..promitea ca se face vreo 20mii km/luna de om.daca se face un calcul simplu la cat trebuie sa conduci nu iese mai mult de 14mii de om. Citează
Members SYLBER Postat Septembrie 22, 2013 Members Postat Septembrie 22, 2013 Salut colegi, nustiu cum se întîmplă dar vb numai aiurea eu am sunat la ei si mi sa spus ca se fac in jur de 18-20 de mii in echipaj , dar daca esti Sofer sigur ti ai fi dat seama ca nu poți sa faci cite 20 de mii de om. Dar oricum nu ma m dus. Cind am vb deja nu mai aveau posturi vacante in loc sa mi caut de munca urmăresc toate comentariile voastre penibile ... Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.