Members Jorgensen Postat Decembrie 18, 2012 Members Postat Decembrie 18, 2012 Proprietar apartament in Galati, 2 camere decomandate, etaj 4/ 4, fara imbunatatiri, zona Micro 17, valoare de piata 32.000-35.000 euro, schimb cu camion transport cereale, la aceeasi valoare. Sunt interesat de cap tractor in super-perfecta stare de utilizare(fabricatie germana sau suedeza, inmatriculat, an fabric. dupa 2005, rulaj sub 700.000 km reali, cu norma euro4- minim) plus semiremorca speciala pentru transport cereale, de asemenea in perfecta stare. Daca este cineva interesat de acest schimb, putem discuta/ negocia toate aceste detalii. Respect tuturor.
Members 07tsv Postat Decembrie 18, 2012 Members Postat Decembrie 18, 2012 Parerea mea e ca mai repede vinzi apartamentul si cu banii incasati cauti sa cumperi un ansamblu in super-perfecta stare de functionare.
Members Jorgensen Postat Decembrie 25, 2012 Autor Members Postat Decembrie 25, 2012 Parerea mea e ca mai repede vinzi apartamentul si cu banii incasati cauti sa cumperi un ansamblu in super-perfecta stare de functionare. Multumesc, esti tare dragut ca dai sfaturi..insa, daca ai citit bine anuntul, eu nu am cerut parerea nimanui; eu doar am propus un schimb, poate intereseaza pe cineva. In rest...Craciun fericit tuturor!
Members Jorgensen Postat Iulie 3, 2013 Autor Members Postat Iulie 3, 2013 se poate inchide; nu mai este de actualitate. multumesc
Postări Recomandate