Members Bylly oan Postat Decembrie 18, 2012 Members Postat Decembrie 18, 2012 Buna ziua colegii , am si eu o intrebare despre trasporturi pe comunitate , vreau sa-mi deschid o firma de transport cu un singur camion pt a lucra pe comunitate, intrebarea este .. merita investitia ? se gasesc firme serioase care platesc la timp ? daca este posibil sa-mi dati cateva informati cu firmele care se poate lucra ok , va multumesc colegii , drumuri bune. Citează
Members 07tsv Postat Decembrie 18, 2012 Members Postat Decembrie 18, 2012 Daca i-ti deschizi o firma de transport poti sa-ti faci un cont pe Bursa de transport.Acolo gasesti cel putin 5-6 contracte noi, zilnic.Succes ! Citează
Members Bylly oan Postat Decembrie 21, 2012 Autor Members Postat Decembrie 21, 2012 Buna ziua , iti multumesc pt raspuns , dar vroiam sa stiu daca merita investitia , se castiga ceva ?. Drumuri bune si sarbatori fericite alaturi de familie. Citează
Members 07tsv Postat Decembrie 21, 2012 Members Postat Decembrie 21, 2012 Din punctul meu de vedere nici avere nu faci dar nici rau n-o duci.Parerea mea!!!!!! Citează
Members Saint Postat Decembrie 21, 2012 Members Postat Decembrie 21, 2012 Salut, cu 1 cap tractor, te descurci, nu iti iei x6 peste noapte dar traiesti decent. De la 3-4 in sus deja faci bani frumosi, acuma depinde peste ce casa de expeditie dai... Citează
Members Bylly oan Postat Decembrie 21, 2012 Autor Members Postat Decembrie 21, 2012 Ok , va multumesc pentru tot si va doresc sarbatori fericite alaturi de famili. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.