Members lukycska Postat Decembrie 26, 2012 Members Postat Decembrie 26, 2012 salut colegii!!cineva poate sa ma ajute cu ceva imformatii despre aceasta firma,cu sediul in Timisoara? Citează
Members andreisacca Postat Decembrie 26, 2012 Members Postat Decembrie 26, 2012 Salut, tot ce stiu e ca dadeau 1600 pe luna, asta ca mi-a zis-o un sofer de-a lor....o fi mintit sau nu? Aveau garajul pe langa Alba-Italia si cara mult fier... spre Pitesti (fier) si returul de la Slatina (caucicuri), asta ar fi tipul de cursa spre Romania. Cam atatea stiu eu...nu stiu daca te-am ajutat f.mult Citează
Members lukycska Postat Decembrie 26, 2012 Autor Members Postat Decembrie 26, 2012 multumesc colegule,oricum!!SI UN AN NOU FERICIT SI TIE SI LA TOTI COLEGII!!MS Citează
Members Asofiei Daniel Postat Ianuarie 21, 2013 Members Postat Ianuarie 21, 2013 Colegule,am lucrat la ei 3 ani,pana la sfarsitul anului trecut! Niciodata nu a platit bine,Casale! Daca s/au facut bani la el,e ca se mergea cu magnetul de crapai si pe vremea aia erai platit la cursa! |Mai nou s-a dat salariu fix pentru cei mai vechi de 5 ani ,si care au 1800, intre 3 si 5 ani iei 1700 si ca nou venit 1600 de euro! Cu mersul acasa,cat mai putin posibil,de 2 ori pe an la craciun si in august cate 10 zile! In rest alergatura la maximum, tipete si urlete! Angajatorii de la Timisoara,saracii nu au nici o vina,ca ce zice ala mare din Italia,asa trebuie sa se faca! Cu parere de rau o spun,dar se pot face bani mai multi si veni mai des acasa,decat acolo! Sanatate si drumuri bune! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.