Members iulix9 Postat Ianuarie 7, 2013 Members Postat Ianuarie 7, 2013 Azi pe la ora 18 s-a rasturnat un coleg,un daf de SV,transporta placi osb(marfa era ancorata bine),cred ca incarcase de la Kronospan (BV),soferul nu a patit nimic. Camionul era perfect paralel cu soseaua,drumul a fost blocat pe amandoua sensurile de circulatie,probabil soferul a adormit,si a intrat cu roata din dreapta fata in sant,(explozie nu)s-a trezit,apoi a tras prea tare de volan stanga,si s-a rasturnat. Traficul a fost blocat aproximativ 3-4 ore. Cand voi face rost de poze,am sa le postez. Citează
Members andreidac Postat Ianuarie 7, 2013 Members Postat Ianuarie 7, 2013 Cred ca vrei sa spui perpendicular cu drumul , daca au fost blocate ambele sensuri de mers ! Citează
Members iulix9 Postat Ianuarie 8, 2013 Autor Members Postat Ianuarie 8, 2013 da.. scz..acum am observat. Citează
Members Sultan Postat Februarie 7, 2013 Members Postat Februarie 7, 2013 Bine ca nu a fost mai rau " gen sa dea in alt coleg " sau o masinutza ... BETI CAFEAUA !!!!!!! Sau macar un pahar de COLA ! xD Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.