Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salutare colegi, caut de munca in Italia si mi se spune ca nu este bun atestatul ADR facut in tara si ca trebuie facut in Italia stie cineva mai multe?

• Members
Postat

toate atestatele obtinute in Romania sunt valabile in Europa cu conditia sa prezinti actele romanesti. daca vei prezenta la un control actele de Italia si atestatul romanesc o sa ai probleme pentru ca pe atestate este trecut si numarul permisului de conducere romanesc. daca prezinti un permis italian si un atestat romanesc, nu o sa coincida numarul permisului de conducere si de aici problemele.

• Members
Postat

Eu am schimbat permisul romanesc cu unul italian si are si seria celui romanesc

Dar atestatele nu le convertesc .l-am luat azi doar pe cel de marfa(cqc)doar pentru ca am luat categoria c inainte de 2009

• Members
Postat

sunt perfecte actele romanesti in italia , permis roman , atestat cpi/cpc , atestat adr , contract italian , e perfect totu .... oriunde in europa sunt valabile ... mai putin in dk atestatu de agabaritic.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.