Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salutare colegii am un prieten bun care este sofer pe un daf xf 95 fabricatie 2003 care im mare parte reparatile electrice eu le fac problemea e ca are un defect cand da mansalier dafu-l are cutie automata zf asitronic smuceste asa nu ruleaza lin mai ales cum trebuie sa functioneze o cutie automata, numai in mansalir face problema asta pe drive inainte nici o problema si pe pilot automat schimba fara problema si in ramapa incarcat fara nici o smucitura chiar mi a povestit, ca puso pe pilot automat incarcat cu 22 tone pe dn1 a pe cheia chiar si in vestita rampa in localitatea homoriciu s-a comportat perfect a schimbat singura fara probleme mi a spus si tot el mi a spus ca masina a avut ambriajul schimbat intr-o parcare langa arad a cedat acolo mai de mult si de acolo problemele, am pus testerul pe ea si da eroare de clutch pe diagnoza cutie automata uni spun ca trebiue calibrat cilindru a intrebat la daf a spus ca nu e cilindru problema intreadeva cand se da mansalier parca se aude o pierdere de aer in zona cilindrului la daf a spus ca nu trebuie facuta calibrarea va multumesc astept o parere colegii ce am mai observat rau smucete la temperaturi mari ex primavara vara  la frig iarna nu face asa rau dar tot face.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.