Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

International Lazar Company Pitesti angajeaza, eu plec din Deva, mai e cineva interesat ?

Postări Recomandate

• Members
Postat

salut.caut colegi sau chiar mai multi din deva sau imprejurimi care doresc sa se angajeze la lazar compani Pitesti.Interviurile se tin sambata dimineata 12.01.2012 dupa ora 9.As vrea sa merg cu masina si sa mai impart drumul cu cineva.Va multumesc!.Sau poate un coleg cu camionul care are drum spre pitesti si poate sa ia un pasager.platesc fara nici o problema.

Cei care ma pot ajuta ma pot suna la nr de tel 0772240900.Florin

Drumuri bune si sanatate

• Members
Postat

salut floryn..eu sunt din ploiesti nu am cum sa te ajut..dar stii ceva fara experienta angajeaza..sunt nou si nu am experienta sau daca ai putea sfatui cu ceva ar fi minunat...merci fain

• Moderators
Postat

jonnyflorin,      tu ai vazut cum suna titlul acela ?

O sa te rog sa-l corectezi sau o facem noi.

Eu cel putin am inteles ca s-a deschis o coloana la Deva a firmei Lazar.

Nu e doar pentru tine aceasta atentionare.

Aveti grija ce scrieti !

• Members
Postat

nu inteleg unde am gresit.Am facut un anunt doar catre colegi care vor sa mearga la interviu sa impartim drumul sau poate un coleg care poate sa ia un pasager pana la pitesti....

• Moderators
Postat

Si crezi ca nu merita si altii sa stie ce vrei ?

Daca crezi ca nu, nu mai posta. Mai poti invata sa te exprimi! nu ar fi rau.

O sa modific eu titlul sa se inteleaga ce vrei sa spui pana atunci.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • Members
Postat

Salutari tuturor colegilor , am sunat astazi la LAZAR COMPANY pentru angajare . Mentionez ca am permis categ. A, B , C , E atestat tr marfa + agabaritic, card tahograf , cazier auto si judiciar fara abateri +toate celelalte acte necesare . Datorita faptului ca nu detin experienta , mau intrebat daca cunosc vreun sofer dispus sa ma ia 1 luna , 1 luna jumate ca ajutor. Exista vreun coleg de la LAZAR COMPANY dispus sa ma accepte ca ajutor ca ajutor ? .Multumesc anticipat

• 3 weeks later...
Vizitator Anonymous
Postat

salut colegu!nu te as sfatui la ei!la Car trans Ploiesti angajeaza!1100 euro,plus salar pe tara!pe comunitate!

• 2 months later...
  • Members
Postat

sall ! colegi care merg la lazar company la semnarea contractului va cere o garantie de 300 EURO....cei care nu au sa nu mai consume gaz degeaba pana acolo ...

• Members
Postat

am si o rugaminte la voi cei care mergeti la interviuri la firme de trensporturi lasati un mesaj cu ce conditii cer acolo sa aflam si noi ,in felul asta nu mai pierdem timpul degeaba...drumuri bune sa aveti !!!

• 1 month later...
  • Members
Postat

care ma ajuta si pe mine cu numele la firma care angajeaza fara experienta?sunt incepator si incerc sa imi caut de munca!!!dar e greu ca peste tot se cere experienta!!!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.