Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

salariu si program de lucru

Featured Replies

Postat
  • Members

ce parere aveti de acest program de lucru si salariu ?

5 saptamani la munca 3 acasa

200 euro pe saptamana de munca si 50 euro pe saptamana acasa

Postat
  • VIP

Depinde unde,daca lucrezi afara nu prea ti se merita,ia in calcul ca acolo 200 de euro iti trebe in aia 5 saptamani pentru mancare ,spalat hanie etc .cam putini 1150

Postat
  • Autor
  • Members

pai in 5 saptamani castigi 1200 si 200 cheltui si ramai cu 1000 eu zic ca e bine plus ca stai 3 sptamani acasa si iei 150 de euro in romania lumea munceste o luna intreaga pt 150 de euro

Postat
  • VIP

Deci 250 pe saptamana? 250x5= 1250 +130=1380 hai sa zicem 1400 asa mai merge. si asa cand te gandesti ca bani astia ii faceai aici in tara ,luai la o cursa de D. 300 de euro faceai 4 pe luna aveai 1200 si mai erai si pe acasa.....oare ce va ajunge soferia asta:(((

Postat
  • Autor
  • Members

am uitat sa precizez ca nu e nr. impus de km pe luna insa nu poti sa tragi nici mata de coada si se lucreaza in doi

Postat
  • EX Staff

ce parere aveti de acest program de lucru si salariu ?

5 saptamani la munca 3 acasa

200 euro pe saptamana de munca si 50 euro pe saptamana acasa

Ciao, pe unde ai gasit programul/salariu de genul asta ?

Detaliaza un pic !!

Postat
  • Autor
  • Members

nu este inca valabil peste vreo luna intra in valabilitate si nu este postat nicaieri o sa fie la firma la care muncesc eu ca marinar

Postat
  • Members

nu este inca valabil peste vreo luna intra in valabilitate si nu este postat nicaieri o sa fie la firma la care muncesc eu ca marinar

coane este semeserias.....

unde o s-a fie munca...ca si ape.....

ca sa fiu si eu off forum mai departe.....

am intilnit pe drum, de fapt astepind sa vina avionul spre casa un grup 1+2 de marinari care lucrau pe ceva petroliere de buzunar,parerea mea, gen fluviale....

unde vreau s-a ajung...

cind am fost cu marinarul care lucra singur era Super, bani...libere,munca mai putina...garsoniera pe vaporas,...nevasta in voiaj...

vreau s-a zic ca in momentul in care s-au intilnit toti 3,fosti toti pe acelas vapor...au inceput s-a scoata pe gura exact ca in povestea mea de pe topicul edy, :o,

au ajuns ca s-a se laude ca au curatat de mai putine ori rezervoarele cind au schimbat tipul de combustibil,...etc si samd

concluzia mea ramine acceasi ..pe forumuri nu se scrie prea mult de bine....iar pe gura e Super la orice firma....

ps. e greu s-a obtii brevetul..

end off topic/forum 8)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.