Members adi 81 Postat Ianuarie 22, 2013 Members Postat Ianuarie 22, 2013 un coleg care poate sa ma ajute cu ceva informati,despre firma roxiri trans din bragadiru ilfov.mulumesc anticipat Citează
Members adi 81 Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Members Postat Ianuarie 22, 2013 nu a auzit nimeni chiar nimic,maine sunt chemat la ei si vroiam sa stiu cate ceva. Citează
Members ionut111 Postat Ianuarie 22, 2013 Members Postat Ianuarie 22, 2013 unde ai gasit colegu aceasta firma? stii cumva ce curse au,intern,extern,au masini multe? ai grija Citează
Members adi 81 Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Members Postat Ianuarie 22, 2013 au avut anunt in ziar saptamana trecuta,am vorbit cu o duduie azi si m-a chemat maine la ei. vroiam niste pareri despre ei dar se pare ca nu stie nimeni nimic cu toate ca firma e infiintata in 1997,mai multe detalii nu stiu. Citează
Members costyy Postat Iunie 1, 2014 Members Postat Iunie 1, 2014 nu e bine deloc promite mult. iti da 0.25 pe km atat. la consum 0.25 pe gol si 0.4 la tona nu te incadrezi deloc, te pune sa platesti motorina.ei cred ca mergi numai pe autostrada. faci o cursa pe saptamana la bani ajungi cam 900 ron pe luna altceva nimic.asta e adevarul. nu te sfatuesc. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.