Members marian-71 Postat Ianuarie 28, 2013 Members Postat Ianuarie 28, 2013 in atentia colegilor care isi cauta de lucru!!-evitati sa lucrati pt ,,thermo tir,, din nomi, italia!!! in cazul ca mai sunt colegi care au fost inselati de aceasta firma sau de alta,si ati reusit sa va recuperati bani,va rog sa-mi rasp. multumesc. sa aveti drumuri bune!(se pare ca nu pot posta aici numai alegand un destinatar?!sunt nou aici...).. Citează
Moderators cico_3504 Postat Ianuarie 28, 2013 Moderators Postat Ianuarie 28, 2013 Poti incepe prin a citi regulamentul,apoi poti completa profilul Titlul ales de tine este deplasat,un coleg care citeste nu va intelege nimic din titlu,era mai corect ca sa pui titlu numele firmei despre care doresti sa discuti [de exemplu thermo tir] apoi la comentariu sa spui ce te doare sau ce vrei sa spui, o alegere corecta a titlului e de ajutor pentru colegi ,asta deoarece daca cineva doreste sa faca o cautare despre firma respectiva va scrie numele firmei nu va scrie avertizare ! sau crezi ca este singura firma care a pacalit soferi,citeste forumul si vei descoperi ca sunt destule,succes Citează
Members Temerel Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 salut in situatia asta sunt eu si un prieten care am lucrat pt thermo tir.omul uita sa plateasca pt munca prestata avem de luat bani pe o luna si 10 zile si tot ne amana plata trebuia sa se faca pe data de 25,26 ale luni si azi suntem in 10 plus iti opreste si bani din diverse lucruri care nu sunt adevarate dak mai sunt colegi in situatia asta sa anunte si ei poate mergem peste el Citează
Members sile pirvu Postat Iulie 10, 2013 Members Postat Iulie 10, 2013 dar problema cu plata nu este singura la thermo tir. omul nu are atelier pentru reparatii si nici nu vrea sa auda de reparatii sau schib de piese la masini. si asta nu pentru ca masinile ar fi noi , ci din contra sunt vechi si obosite. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.