Members soferake09 Postat Februarie 9, 2013 Members Postat Februarie 9, 2013 Am vrut sa postez anuntul in original dar citind-ul cu atentie am observat ceva referitor la Codul penal!Cum ca mesajul ar fi proprietatea lor si copiindul sau transmitindu-l mai departe as incalca legea!Eu nu prea le am cu coana Justitie asa ca astept sfaturi competente! Citează
Members soferake09 Postat Februarie 9, 2013 Autor Members Postat Februarie 9, 2013 Si totusi nu ma pot abtine!Pe scurt : firma CXT Truck imi ofera 9 centi la km +10 euro diurna zilnica!Atentie salariul se plateste dupa 60 de zile pina atunci ajunge diurna NU?Si cer cite in luna si in stele in chestionarul ala inclusiv laptop,imprimanta,si invertor 24-220 V!Banuiesc ca pentru achizitionarea lor trebuie sa contribuie si soferul nu?DACA cineva vrea sa le citeasca in original i le pot trimite prin Email deocamdata!Pina nu sunt sigur cu chestia aia cu penalu! Raspunsul meu a fost ca la ce vor ei nici 2800 Euro nu-s suficienti si ca nu am lucrat si nu voi lucra niciodata la KM!Mi-au multumit imediat pentru raspuns,apoi surpriza!!!!primesc alt mesaj de la ei ca a fost o eroare! ::)Uitasem este interzis sa pui magnetul dar daca tu vrei sa-l pui,este raspunderea ta!Parca-i cam vechi textul asta nu?Parca noi nu am sti ca Soferul este direct raspunzator pentru incalcarea legii !Pacat ca inca sunt multi care accepta asa ceva! > Citează
Members the wolf Postat Februarie 9, 2013 Members Postat Februarie 9, 2013 la firme cu asa anunturi ar trebui sa intervina ITMul si restul organelor de stat compatibile sale inchida firma,diurna minima pe extern este 35e si plata la km este interziiiiiiiiiiiiiiiiis domnilor cxt,drumuri line colegii Citează
EX Staff VT880 Postat Februarie 9, 2013 EX Staff Postat Februarie 9, 2013 Laptop,imprimanta si inverter sint necesare pentru printarea foilor de concediu direct de catre sofer ! Citează
Members zamluk Postat Februarie 9, 2013 Members Postat Februarie 9, 2013 Am primit si eu,dar era un simplu chestionar,daca ai sau nu laptop,invertor,... .Am respins oferta pt ca plata este la km,9 eurocenti/km si 10 euro diurna/zi,minim 6 luni pe comunitate cu revenire acasa atunci cand au cursa in RO,masini Euro3 din 2002 cu consum de 32-34 l/100 km.Orice deviere de la traseu,depasire a consumului,... se retine din salariul care se va plati dupa aproximativ 50-60 de zile de la inceperea activitatii in functie de platile venite din Olanda. Luna in care se sta in tara,... deocamdata nu se plateste!? A M I N F R A N T ! ! ! Excesul de emoticon in mesaj este interzis Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.