Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Program zilnic, saptamanal

Featured Replies

Postat
  • Members

Salut, am si eu rugamintea sa ma ajutati itr-o problema si anume, am oprit camionnul la ora 12:00 fiindca am terminat cele 56 de ore de codus saptamanal.Diagrama trebuie sa o schimb la ora 20:00.Vreau sa fac o pauza de odihna saptamaala redula de 24 de ore.Cele 24 de ore trebuiesc facute pe o singura diagrama dupa ce schimb diagrama la 20:00, sau o pot schimba la ora 12:00 cand am incheiat cele 56 de ore? Si daca da, de la ora 12:00 pana la ora 20:00 se cosidera pauza inclusa in cele 24 de ore sau nu?

• Răspunsuri 53
  • Citiri 14,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Depinde. Dacă ai fost cuminte anul acesta da, sunt sigur că Moș Crăciun a citit Reg. 561 și o să te lase să începi cea de-a șasea perioadă de serviciu zilnic. Știu pentru că mai sunt colegi aici, care

Postat
  • Autor
  • Members

Nu esti obligat sa ramai langa camion in repausuri. Asa ca poti inlocui linistit diagrama cu una noua.

Postat
  • Members
Cele 24 de ore trebuiesc facute pe o singura diagrama dupa ce schimb diagrama la 20:00, sau o pot schimba la ora 12:00 cand am incheiat cele 56 de ore?

Diagrama se schimbă la sfârșitul programului de muncă sau după maxim 24 de ore.

În cazul tău, dacă faci pauza de 24 de ore în cabină, atunci o schimbi la ora 12:00, când ai terminat programul de muncă, apoi la fiecare interval de 24 de ore.

Dacă nu faci pauza la cabină, o scoți din aparat, iei cu tine toate diagramele din ultimele 28 de zile și te duci și-ți faci pauza având grijă să-ți înregistrezi pauza respectivă manual. Îți este deasemenea recomandat să păstrezi orice document doveditor (factura de la hotel de exemplu, etc).

Nu esti obligat sa ramai langa camion in repausuri. Asa ca poti inlocui linistit diagrama cu una noua.

Asta ce înseamnă? Că dacă se duce la hotel, el bagă diagramă nouă și se duce la hotel, nu? Felicitări!!!

P.S. Daniel, acum probabil vei înțelege la ce se referea acel user când vorbea de ''starea forumului''.

Postat
  • Autor
  • Members

Asta inseaman ca trebuie sa si gandesti. Zic eu.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.