Members likka Postat Februarie 19, 2013 Members Postat Februarie 19, 2013 salutare colegii...am un prieten care a facut cursurile de la Dumagas si dupa luna de curs a plecat pe comunitate 3 saptamini si refuzind sa foloseasca alte metode ilegale(magnet si foi de concediu) si plus multe batai de joc din partea firmei a renuntat cu demisie din ce mia zis ca la sosire la garaj a facut predarea masini si tot a fost ok,dar nu i sa platit salariu si nu ia facut nici decont la cit a muncit pe comunitate,...problema este ca acum dupa 9 luni sa trezit cu nu stiu ce notificare de la Dumagas ca sa plateasca 1000 de euro reprezentind contravaloarea prejudiciului creat firmei si in termen de 7 zile sa plateasca daca nu se incepe la actiunea de recuperare pe cale judecatoreasca...Multumesc de raspuns in numele lui Citează
Moderators sxn Postat Februarie 19, 2013 Moderators Postat Februarie 19, 2013 Daca a semnat un contract pentru acele cursuri, nu prea mai poate face mare lucru. Cu problema legata de nerespectara programului, presupun ca nu are nicio dovada, mesaje scrise, foi de concediu si diagrame care sa-i confirme spusele, copii ale CMR urilor sau facturilor in care sa apara numele lui. Greseala a facut-o in momentul cand a demisionat. Trebuia sa faca acest lucru dupa ce consulta un avocat. Citează
Members nistelrroy25 Postat Februarie 19, 2013 Members Postat Februarie 19, 2013 tebuia sa ii lasi masina acolo unde ai fost in cursa cheala.... Citează
Members likka Postat Februarie 19, 2013 Autor Members Postat Februarie 19, 2013 stiu sxn asta iam zis si eu daca nu are ceva dovezi e mai greu dar in legatura cu ''salariu si diurna'' care nu a primito..?? Citează
Members oldtrucker Postat Februarie 19, 2013 Members Postat Februarie 19, 2013 salutare colegii...am un prieten care a facut cursurile de la Dumagas si dupa luna de curs a plecat pe comunitate 3 saptamini si refuzind sa foloseasca alte metode ilegale(magnet si foi de concediu) si plus multe batai de joc din partea firmei a renuntat cu demisie din ce mia zis ca la sosire la garaj a facut predarea masini si tot a fost ok,dar nu i sa platit salariu si nu ia facut nici decont la cit a muncit pe comunitate,...problema este ca acum dupa 9 luni sa trezit cu nu stiu ce notificare de la Dumagas ca sa plateasca 1000 de euro reprezentind contravaloarea prejudiciului creat firmei si in termen de 7 zile sa plateasca daca nu se incepe la actiunea de recuperare pe cale judecatoreasca...Multumesc de raspuns in numele lui Daca al actioneaza in judecata si i se dovedeste prejudiciul , instanta da o hotarare definitiva si irevocabila , atunci ......trebuie sa plateasca ....in caz contrar al executa judecatoresc !!! Nu prea sunt alternative , decat sa dovedeasca instantei ca nu a prejudiciat firma Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.