Members dan1964048 Postat Septembrie 9, 2014 Members Postat Septembrie 9, 2014 Stimati colegi alaturi de firma SC GHEDEN TRANS aceeasi ' patroni 'au mai i nfiintat o firma la acelasi nivel de rahat se cheama MGA atentie nu platesc .Sunt in buda de tot si au o multime de procese cu .alti colaboratori. Citează
Members Spetsnaz Postat Septembrie 9, 2014 Members Postat Septembrie 9, 2014 in Romania orice firma e de rahat, asta se stie, iar mi-am adus aminte de o pramatie din Prejmer Citează
Members White Crane Postat Septembrie 11, 2014 Members Postat Septembrie 11, 2014 Tot ce se spune de rau e perfect adevarat. Am si eu de recuperat bani de la "dl" Danila si nu-s putini. N-o sa-mi fie dor de el, pentru ca o sa-l intalnesc la proces. Citează
Members radu007 Postat Iunie 1, 2015 Members Postat Iunie 1, 2015 Eu sint Radu lucrez de 2 ani la firma lui dl Danila ,mi am luat banii si mii iau.Cine sti colegul White Crane ?Poate esti unul dintre cei care au facut probleme sau a mai furat cate putina motorina. La toate firmele sunt probleme ,eu mi am facut treaba curat , e adevarat banii ar trebui sa se dea pina pe 20 si se mai intarzaie.Am familie si nu mi ar fi convenit 2 ani sa muncesc pe aer. Sunt si au fost colegi care au si facut probleme la firma ,unii au suportat consecintele faptelor ,e normal. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.