Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

din intamplare chiar eu am fost la aceasta filmare si l-am insotit mai multe ore ...baiatul asta chiar munceste ...neavand nici casa nici masa...doar o sora si niste nepoti care stau intr-o casa din carton...

• Members
Postat

bravo lui,munceste si el cum poate,decat sa fure sau sa faca alte prosti pentru bani,asta nu se plange ca nu are 2000 euroi salar,ca e masina veche si naspa si nu are diferite dotari in ea sau ca sta prin parcari.........e angajatu model.......daca ar avea permis si o masina adevarata pe mana.....multa sanatate si succes in viata asta ai doresc

• Members
Postat

Asta da sofer pasionat. Si chiar de nu are permis io personal il consider sofer, si coleg de-al nostru. Sunt destui detinatori de permis care nu sunt soferi, insa in cazul lui el e sofer care nu detine permis. Este unul dintre "ultimii samurai" care ar face aceasta meserie cu pasiune si dragoste tocmai de aceea propun sa facem o mica "cheta" sau o campanie sa il ajutam sa ia si el permisu sa isi indeplineasca visul. Cine vrea sa se alature il astept sa imi scrie pe privat.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.