Members vlaicu ionut Postat Martie 23, 2013 Members Postat Martie 23, 2013 salutare un coleg care a lucrat sau lucreaza la ei. imi da si mie detalii.... Citează
Members daniel_stoica1980 Postat Aprilie 13, 2013 Members Postat Aprilie 13, 2013 salut,lucrez la Corneel Geerts din luna februarie 2013,sunt extrem de seriosi cu banii,la angajare,se cere limba engleza,salariu 52euro/diurna/zi adica de luni pana duminica plus 330euro salariul fix pe luna,contract de munca pe slovacia,drumul catre si dinspre casa ti-l achiti tu,programe flexibile de lucru si concedii odihna.nu se plateste perioada de concediu.momentan nu fac angajari,din cate stiu eu,ca am un amic pe care vreau sa il aduc in firma Citează
Members RSR Postat Aprilie 30, 2013 Members Postat Aprilie 30, 2013 salut,lucrez la Corneel Geerts din luna februarie 2013,sunt extrem de seriosi cu banii,la angajare,se cere limba engleza,salariu 52euro/diurna/zi adica de luni pana duminica plus 330euro salariul fix pe luna,contract de munca pe slovacia,drumul catre si dinspre casa ti-l achiti tu,programe flexibile de lucru si concedii odihna.nu se plateste perioada de concediu.momentan nu fac angajari,din cate stiu eu,ca am un amic pe care vreau sa il aduc in firma un nr de tel poti da colegule? Citează
Members kata Postat August 25, 2013 Members Postat August 25, 2013 colegule,poti sa ne dai mai multe detalii despre curse,se lucreaza pe toata comunitatea?si cum se ia vacanta?cu stima... Citează
Members daniel_stoica1980 Postat Septembrie 30, 2013 Members Postat Septembrie 30, 2013 salut,momentan nu se fac angajari,iar cand se fac se fac pe pile,adica pe recomandarile soferilor proprii Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.