Members Rizwann Postat Aprilie 5, 2013 Members Postat Aprilie 5, 2013 Statie portabila Radio Citizen Band Intek H520 Plus 4W + antena Cobra HGA 1500 ! Statia este f.putin folosita, ca si NOUA, calitativa, firma cu traditie in Europa, firma Intek (nu e marca fantoma) ; Fara defecte ascunse, functioneaza perfect. Se vinde cu toate accesoriile din cutie + antena Cobra HGA 1500, 300 W, 91 cm, talpa magnetica, cu protectie pentru caroserie. Pret: 430 ron Producator: INTEK :: GENERAL :: Canale: 40 canale Frecventa: 25.610 - 31.570 MHz Modulatia: AM / FM Alimentare: 12 V Temperaturi functionare: de la -10°C la +50°C Dimensiuni: 14.6 x 6.8 x 3.8 cm Greutate: 0,25 Kg : :: EMITATOR :: Puterie emisie: 4 W FM / 1W AM Modulatie: FM: 1.8 KHz +/- 0.2 KHz Deviatia modulatiei: ± 0,2 KHz : :: RECEPTOR :: Tip receptie: Sistem de receptie duala superheterodina Sensibilitate: 0.5 μV 20 dB SINAD Selectivitatea: > 61dB Squelch: 1 mV Putere de iesie audio: 0,5 W 8 Ohm Frecventa intermediara: 10.695 MHz - 455 kHz FUNCTII SUPLIMENTARE: Automatic Squelch Control ASC / Backlight / Comenda blocare taste LC / scanare SC / Dual Watch DW / Canale memorabile M1 - M8 / Canal de urgenta CH9 CH19 / Tasta Menu / Indicator canal / indicator frecventa / Indicator putere de emisie (0.1W 1.0W 4.0W) / Indicator canal memorabil / Indicator canale urgenta / Indicator Dual Watch / Indicator SCAN / Indicator RX / Indicator TX / Indicator ESP C E / Indicator FM / Indicator AM / Indicator LOCK / Indicator norma de operare / S Meter / RF Power 0.1W 1.0 W 4. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.