Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

buna colegii stie cineva despre firma european international transport din turda?au numai iveco si nr de inmatriculare cu initialele eit,patron domnul fizesan,daca stie cineva daca sunt seriosi cu banii,cu soferii daca se dau tepe sau nu,multumesc.

• 1 month later...
  • Members
Postat

Nu merge la ei is niste mincinosi si dupa fiecare cursa ai ceva de platit.Plus ca bani putini te tine pana iti gaseste cursa,camioanele,remorcile sunt varza varza te ploaua in ele vai si amar.Recomandare nu te duce sunt din oras cu ei.

• 1 month later...
  • Members
Postat

avem cateva contracte paralele cu aceasta fima...........cunosc 3 soferi de la ei,,,,,,,,,,in una dintre remorci am facut mancare,,,,nu ma plouat,,,,,,,unu dintre colegi avea 4 luni experienta afara ,ceilalti soferi...........sacalu ........tu ai intrebat despre ei si ai raspuns,,,ai dreptate asa e cum ai spus tu mai sus.........ce vrei sa inteleaga useri???????

• Members
Postat
avem cateva contracte paralele cu aceasta fima...........cunosc 3 soferi de la ei,,,,,,,,,,in una dintre remorci am facut mancare,,,,nu ma plouat,,,,,,,unu dintre colegi avea 4 luni experienta afara ,ceilalti soferi...........sacalu ........tu ai intrebat despre ei si ai raspuns,,,ai dreptate asa e cum ai spus tu mai sus.........ce vrei sa inteleaga useri???????

n,am ce face virgil,,,,trebuie sa recunosc, !

esti tare la commenturi ! pe bune

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.