Members sacalul Postat Aprilie 12, 2013 Members Postat Aprilie 12, 2013 buna colegii stie cineva despre firma european international transport din turda?au numai iveco si nr de inmatriculare cu initialele eit,patron domnul fizesan,daca stie cineva daca sunt seriosi cu banii,cu soferii daca se dau tepe sau nu,multumesc. Citează
Members Tudor Mihai Postat Iunie 1, 2013 Members Postat Iunie 1, 2013 Nu merge la ei is niste mincinosi si dupa fiecare cursa ai ceva de platit.Plus ca bani putini te tine pana iti gaseste cursa,camioanele,remorcile sunt varza varza te ploaua in ele vai si amar.Recomandare nu te duce sunt din oras cu ei. Citează
Members sacalul Postat Iulie 10, 2013 Autor Members Postat Iulie 10, 2013 mersi frumos colegu de informatie ai dreptate asa e cum ai spus tu mai sus. Citează
Members VIRGIL TIMIS Postat Iulie 13, 2013 Members Postat Iulie 13, 2013 avem cateva contracte paralele cu aceasta fima...........cunosc 3 soferi de la ei,,,,,,,,,,in una dintre remorci am facut mancare,,,,nu ma plouat,,,,,,,unu dintre colegi avea 4 luni experienta afara ,ceilalti soferi...........sacalu ........tu ai intrebat despre ei si ai raspuns,,,ai dreptate asa e cum ai spus tu mai sus.........ce vrei sa inteleaga useri???? Citează
Members lkw_daniel Postat Iulie 14, 2013 Members Postat Iulie 14, 2013 avem cateva contracte paralele cu aceasta fima...........cunosc 3 soferi de la ei,,,,,,,,,,in una dintre remorci am facut mancare,,,,nu ma plouat,,,,,,,unu dintre colegi avea 4 luni experienta afara ,ceilalti soferi...........sacalu ........tu ai intrebat despre ei si ai raspuns,,,ai dreptate asa e cum ai spus tu mai sus.........ce vrei sa inteleaga useri???? n,am ce face virgil,,,,trebuie sa recunosc, ! esti tare la commenturi ! pe bune Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.