Members Yakuza Postat Aprilie 13, 2013 Members Postat Aprilie 13, 2013 Buna Dimineata , Stiti ceva de firma Patru Plus Trans [piatra - neamt] ?? Cat plateste , Etc .. Citează
Members Yakuza Postat Aprilie 13, 2013 Autor Members Postat Aprilie 13, 2013 Cum vi se pare ? Citează
Members globetroter1 Postat Aprilie 13, 2013 Members Postat Aprilie 13, 2013 Salarii foarte mici,intretinerea masinilor,foarte proasta,controale din partea patronului la bilete,la angajare platesti o garantie (300 euro) care ti se opreste daca esti prins in <,cu ceva bun nu s-a laudat nimeni pana acum. Citează
Members Yakuza Postat Aprilie 14, 2013 Autor Members Postat Aprilie 14, 2013 Salarii foarte mici,intretinerea masinilor,foarte proasta,controale din partea patronului la bilete,la angajare platesti o garantie (300 euro) care ti se opreste daca esti prins in <,cu ceva bun nu s-a laudat nimeni pana acum. Am salar c-am de 900lei / luna .. Si fac vreo 3curse Dar vroi-am sa vad parerea altora de ea .. xD Citează
Members globetroter1 Postat Aprilie 14, 2013 Members Postat Aprilie 14, 2013 Salarii foarte mici,intretinerea masinilor,foarte proasta,controale din partea patronului la bilete,la angajare platesti o garantie (300 euro) care ti se opreste daca esti prins in <,cu ceva bun nu s-a laudat nimeni pana acum. Am salar c-am de 900lei / luna .. Si fac vreo 3curse Dar vroi-am sa vad parerea altora de ea .. xD Citează
Members bacchanalia Postat Aprilie 15, 2014 Members Postat Aprilie 15, 2014 Patru Plusul e firma lui Munteanu !?@!?! ? trebuie sa fii nebun sa mergi la asta . Mai ales daca nu esti caine batran de la Transmoldavia mai bine pazesti o poarta si iei 900 1000 ron la o societate . Stai colegu linistit eu din Ianuarie imi caut de lucru si am gasit pe la vreo 3 "patroni" . Bani mi-au dat oamenii cat au promis , dar mai faceam si munca fizica pe langa (mi-am rupt spatele, pauza 2 saptamani) + ca unu altu umbla cu minciuni si mie nu-mi place (iti spune una ajungi acolo stai sa vezi ca difera putin ) etc . Azi m-a chemat Zaharia de la CDI bucuresti (transport personae ) si nu ma duc avand in vedere salarizarea . Sa lucreze ma-sa si alte slugi cu carnet de conducere . Vezi ca ai anuntul in realitatea , sau uite nr. lui 0721064183 poate tie iti convine . P.S. Decat sa muncesc degeaba , mai bine stau degeaba . Nu produc , dar nici nu cheltuiesc , sau , PRODUC DECI CHELTUIESC . Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.