Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous
Postat

Firma West Eurotransport din Arad face angajari, stie cineva ceva detalii, gen seriozitate, salariu, etc. Multumesc anticipat.

• Members
Postat

Azi am vb cu un baiat de la ei....prin statie...i-am cerut voie sa trec de el, eram pe m20, Dover spre Londra, apoi eu am luat-o spre dartfor, el spre S-E. Nu parea chiar nemultumit, rutele destul de organizate spunea...Italia -Anglia....apoi km ne-au intrerupt conversatia. Poti incerca...ce-ai de perdut, la saracia din tara......Nu stii proverbul...?...numai cine nu joaca nu castiga...he he...

Vizitator Anonymous
Postat

Multumesc pentru aprecierea nik-name-ului. Forta sa fie si cu tine...

• 1 year later...
  • Members
Postat

minim 20000 de km sa vi acasa ,probleme cu consumul ,garantie, ajungi acasa stai pe garaj ca doar iti da salar pe tara speli camionul plivesti buruienile din curte etc

• Members
Postat

Aici e armata curata. Stai prin garaj si executi tot felul de munci. Cu plata salariilor nu are faima rea. Daca esti corect nu ai treaba si patronul a fost sofer.Intradevar vechea trupa cu care a inceput nu mai exista.

• 1 year later...
  • Members
Postat

Mai nou trebuie sa vopsesti portile cand esti acasa,iti calculeaza traseele dupa autoroute si diferenta de motorina o platesti cu 2 E/l.

Trebuie sa speli masinile tuturor angajatilor altfel lichidarea la zi,in concediu mergi la garaj sa vopsesti si sa repari ansamblul.

Te tine pe Anglia,dar nu in parcari cu plata si daca iti taie prelata o repari din banii tai ca asigurarea nu acopera asa ceva,daca ai ghinionul sa ramai si fara o parte din incarcatura te mai judeci cu el cativa ani sa scapi basma curata(ca poate ai furat-o tu),ai eveniment rutier esti vinovat si trebuie sa platesti.

In rest toate bune curse sunt Km faci,masinile sunt noi(circa 25),se merge doar pe autostrazi.

P.S.Are anunt in fiecare zi in ziarul local dar mai nou face angajari doar din apropiere ca sa poata sa aduca soferii la garaj in fiecare zi cand sunt acasa.

Drumuri bune!

• 2 months later...
  • Members
Postat

Firma S.C. West Eurotrans SRL. Arad

Stimaţi colegi, ţin să vă dau câteva detalii în legătură cu această firmă, în caz că vreţi să vă angajaţi aici, cumva.

Domnul patron, la prima întâlnire, pare a fi foarte amabil, dar nu pleacă nimeni din firma lui fără a fi… ţepuit.

La angajare îţi pune în faţă o hârtie cu consumul de carburant 23l x 0,5% şi încearcă să facă în aşa fel încât de fiecare dată, la întoarcerea din cursă, consumul să fie cu 100 – 200l mai mare, spunând că duce foile de parcurs la „ expert „ pentru a face consumul.

Se face comunitate sau tur-retur, unde se pleacă cu 200 euro pentru două luni, după care trebuie să te „ milogeşti „ pentru a-ţi mai pune pe card 100 – 200 euro în caz că ai nevoie. Dacă maşina se defectează pe traseu, îţi spune să mergi la service deoarece îţi va plăti el, dar când ajungi din cursă, spune că totul s-a întâmplat din vina ta. Plata este de 10 euro la suta de kilometrii, plus salariul minim pe economie pentru ţară, din care zilele state acasă, se taie. Nu ajungi la 10.000 kilometrii pe lună, deoarece sunt multe încărcări şi descărcări la o cursă – pentru care nu se plăteşte nimic, nu se plătesc nici zilele de week-end. Descărcările făcute în ţară nu se plătesc!

Eu am fost ţepuit de curând, şi mulţi alţi colegi înainte mea. Procedează în acelaşi mod cu toţi, lăsându-ne fără 500 – 700 euro.

Va atenţionez să aveţi grijă cu această firmă, să nu ajungeţi în situaţia noastră (să te facă hoţ pe nedrept).

• 3 months later...
  • Members
Postat

west. eurotrans .srl este o firma finantata pe minciuni la inceput patronal se da bine pe langa tine dupa care isi bate joc de tine zice ca mergi cu viteza si iti trage si din combustibil o firma de banditi degeaba va angajati ca dupa maxim 2 luni plecati singuri . si pe deasupra cum a zis si colegul descarcarile facute in tara nu se platesc sunt niste mincinosi care vor sa castige bani tot din buzunarul tau, adica te fraiereste

• Members
Postat

A si apropo daca te uiti pe site sa vezi ce frumos garaj, ce frumoasa curte dar cand ajungi acolo nici nai voie in garaj : de spalat o speli afara ,reparati afara. Si camioanele frumoase , curate , normal ca dupa ce termini cursa si duci tirul la pecica te pune sa speli si tirul ca sa angajeze oameni smecheru . Face-ti ce vreti dar oricum va fraiereste rau

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.