Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cateva intrebari

Featured Replies

Postat
  • Autor
  • Members

eu am depus actele saptamana trecuta miercuri si am sunat astazi si au spus ca nu au ajuns,o sa mai incerc odata saptamana viitoare,sper sa vina pana saptamana viitoare,ADR-ul a spus ca vine intr-o luna :o restul vin in 15 zile :)

Postat
  • Members

si eu am depus actele ieri si mi-a zis ca in 2 saptamani sa revin ,,,orcum eu nu ma grabesc ...ca al meu e expirat din aprilie,,,totusi o intrebare ,,,nu trebuia sa-mi retina arestatul vechi[ tip carton] ?

Postat
  • Members

Din ce stiu eu nu ... Oricum e expirat si nu mai poti face nimic cu el. Cel putin asta a fost raspunsul celor de la arr cand i-a intrebat un alt coleg despre asa ceva.

Postat
  • Members
si eu am depus actele ieri si mi-a zis ca in 2 saptamani sa revin ,,,orcum eu nu ma grabesc ...ca al meu e expirat din aprilie,,,totusi o intrebare ,,,nu trebuia sa-mi retina arestatul vechi[ tip carton] ?

chiar daca nu este expirat cel nou este valabil cu data cand se expira cel vechi dar este valabil 5 ani pina la data cand ai dat examen.

Postat
  • Members

da nu am inteles eu sau omu a zis ca atestatul vechi e expirat deja di aprilie...???:-\ ...oricum putin important si cred si off-topic...cred. Scuze.M-am bagat si eu :D

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.