Members ro_driver Postat Mai 12, 2013 Members Postat Mai 12, 2013 Colegii imi puteti spune si mie cum sa fac sa am internet mobil ieftin pe italia (excluzand wi-fi). Astia de la orange rup pielea de pe tine . Citează
Members lkw_daniel Postat Mai 12, 2013 Members Postat Mai 12, 2013 Colegii imi puteti spune si mie cum sa fac sa am internet mobil ieftin pe italia (excluzand wi-fi). Astia de la orange rup pielea de pe tine . wind=9 euro 50 h,sau 15 100h de net vodafon=5 euro la luna si 1 euro pe zii sau multe alte optiuni (eu astea 2 le am) si tim,,dar nu stiu ce oferte au,,vezi la iper ce oferte au Citează
Members ro_driver Postat Mai 12, 2013 Autor Members Postat Mai 12, 2013 mersii mult colegu. O sa ma duc azi pana la vodafone , sper sa fie deschis in mall . Sau nu merge numa cu cartela de vodafone cumparata din italia ? (in caz ca au si ei vodafone ca nu prea is informat in sensul asta). Drumuri bune sa ai colegule pe unde mergi. Citează
Members lkw_daniel Postat Mai 12, 2013 Members Postat Mai 12, 2013 vodafon italia,,normal,,la pret is cam scumpi vodafon,,dar ca si semnal sant cam peste toti operatorii,, daca faci ocazional italia,,merita opriunea 5 euro la luna si 1 euro pe zii doar daca te conectezi la net in aceea zii,,acuma vezi tu care retea o alegi,,depinde cat stai in it,,,si optiunea mai buna pt tine Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.