Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Atentie pt. toti soferi care ia legatura cu aceasta firma , este un patron cu 3 camioane mare tepar la plata am lucrat la ei si nu mi sa facut plata nici la aceasta data , detin cmr la curse efectuate am foi de parcurs toate stampilate si semnate , deci pot demonstra cu acte ca e un tepar de soferi , atentie ! atentie mare ! Sc UNIQSPEED TRANS Srl

• Members
Postat

poti sa spui mai multe date colegu , adica orasul unde este firma spre ex.ptr ca imi suna cunoscut dar nu vreau sa creez confuzie .

• Members
Postat

da colegi firma e din PODARI jud. DOLJ patronu SE NUMESTE Iancu Monea Sorin cu dube frig în DK nu mia facut plata desi am documente , urmeaza sal dau si în judecata dar momentan nus bani de avocat ! mai multe pot sa va zic la tel 0756506314

Vizitator Anonymous
Postat
Atentie pt. toti soferi care ia legatura cu aceasta firma , este un patron cu 3 camioane mare tepar la plata am lucrat la ei si nu mi sa facut plata nici la aceasta data , detin cmr la curse efectuate am foi de parcurs toate stampilate si semnate , deci pot demonstra cu acte ca e un tepar de soferi , atentie ! atentie mare ! Sc UNIQSPEED TRANS Srl

Ia ma colegule mai spune ce nu ti sa platit tie ?

Spune-le si la colegi tai cam cat ai lucrat tu in firma mea si cam cati km ai facut?

Ia sa iau eu desfasuratoru la telefon sa vedem cat a durat cel mai lung apel efectuat de tine in roaming ,va spun eu baieti ca acest Cosmin cu doi copii mici acasa a vb in 3 saptamani la tel 150euro in interes personal...in loc ca macar 100euro din acei bani sa ii duca la copilasi acasa.

Spune-le ma Cosmine la colegi tai cum ai rasturnat paletu cu mere pe jos in duba la Helsingborg si mi-a venit de plata mie 151 de euro si asta fratilor ca omului i-a fost lene sa puna cele doua bare de sustinere cand a mers de la prima descarcare la a doua...

Si mai spune-le ma Cosmine cum mai facut tu pe mine sa te angajez om de baza ca pleci si stai 2 luni pe camion cum stau si ceilalti baietii si dupa 3 sapt mai sunat ca tu vrei acasa ca ai Hemoroizi in fund si nu mai poti sta (dar cand ai ajuns acasa ai plecat pe tir in IT) si eu fratilor am cheltuit vreo 400euro ca sa il duc si sa il iau pe el de la camion!!!!!!!!

Si nu in ultimul rand vreau sa va spun ca acest individ ,a lucrat in firma mea vreo 18 zile si a facut un total de 5200 km, a primit avans de cursa vreo 450 euro in aceasta perioada ,si acum ar mai vrea niste banuti...

Va rog faceti voi socotelile cam cati bani ar mai trebui sa ii dau si o sa vedeti ca nu prea am avut cu ce sa il tapesc pe acesta

Asa ca ma Cosmine daca chiar vrei sa te fac eu de ras pe acest forum te rog spune-mi si in cateva minute pot sa scanez toate fact de telefon +factura de dauna+ foia de parcurs cu traseu tau sa vedem cat de tepar pot fi eu!!!!!

Domnilor admini ai acestui forum v-as intreba eu ceva,cum puteti permite unui las ca acesta sa denigreze o societate asa pur si simplu? Chiar este normal sa permiteti ca cineva fara nici o dovada clara sa denigreze o firma asa ?

Pe mine personal nu ma afecteaza acest subiect, Cosmin asta a fost primul si ultimul angajat din alta loacalitate ,nu obisnuiesc sa angajez la ziar sau pe internet.Ceilalti angajati sunt in firma de cand sa infintat si nu am avut Niciodata nici macar o discutie in privinta banilor sau al km (consum normat nu au avut niciodata).Sunt fost sofer de tir si stiu foarte bine ce inseamna acest job si nu mi-as permite niciodata sa tapuesc un om care si-a petrecut poate 3 sferturi din viata pe tir!!!

Va urez o seara buna colegilor!

• Members
Postat

Domnilor admini ai acestui forum v-as intreba eu ceva,cum puteti permite unui las ca acesta sa denigreze o societate asa pur si simplu? Chiar este normal sa permiteti ca cineva fara nici o dovada clara sa denigreze o firma asa ?

Salut , ceea ce se scrie sunt parerile utilizatorilor despre subiectul in cauza , nu avem de unde cunoaste firma , cine o conduce , cine munceste in cadrul firmei , unde , cum , cand etc , de aceea discutiile sunt deschise , pe o parte utilizatorilor care vor sa-si scrie parerile , pataniile sau cer infomatii si pe o parte un reprezentant al firmei care la fel poate prezenta argumente pro sau contra .

Conform regulementului , j. folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname a numelui unei societati sau a unei pagini personale web sau format numai din cifre (sanctiunea este banarea imediata) , va rog ca prin mesaj personal catre unu administrator sa alegeti un alt nume de utilizator .

• Members
Postat

Ce mai patron esti ma ?! .... gaseste alte scuze ma sa spui la colegi ... eu pot sa arat si posta de mi se permite toate probele pe care le vei vedea si la TRIBUNAL la judecator sa vad cui ai dat tu avans !? cui ai dat telefon ?! si ce vei scoate trebuie sa coincida cu nr de tel din telefonu meu personal la care am platit 280 ron pentru interesul firmei adica tie minciunica , mai mult va trebui sa-mi restitui bani pe transportu catre camion si de la camion acasa .”Nu-ti însuși bani unui sofer care a fost corect”” !!! Ma bucur ca cineva a avut o idee foarte buna cu acest forum unde se poate vedea si la ce firme si patroni ne angajam !!! Da sa dus cu vrajala , si nu uita ca foaia de parcurs iam facut *** fotocopie , e stampilata la firmele care am fost, am toate confirmarile facute si stampilate !!! *** Ce bine ar fi sa fie facuta o lista cu astfel de firme sa vedem toti daca mai mergem sau nu sa facem pe alti cu bani !!! Toate cele bune la colegi și drumuri bune !

CMR.jpg

Vizitator Anonymous
Postat

Esti chiar tare ma ,ce sa mai zic....Eu am acte in original eliminat !! ,nu in copie cu stampile si extrase de cont.Da-ma in judecata ma ca e dreptu tau si chiar o sa ma ocup personal de acest caz...sa vedem cat ai muncit tu!!!!

Apropo, o sa te dau eu in judecata ca mi-ai publicat numele pe un site fara acordu meu,deja am printat tot ce s-a scris aici...Daunele pe care o sa ti-le cer le voi dona la un camin de copii si bineinteles aceiasi masura o voi lua si impotriva acestui forum ca ti-a permis sa faci asta ( Domnilor admini respectati legea si nu mai permiteti publicare unor date personale fara acordul persoanei respective).

Acesta este ultimul msg scris de mine aici in legatura cu acest subiect,multumesc!

• Members
Postat

Vorba dulce mult aduce !!

1 .Am explicat ceva mai sus , vad ca nu se intelege ... subiectele sunt libere discutiilor , discutii ,, fair play ,, argumentate pro sau contra , dupa cum cere si regulementul interior al forumului . l-ati citit ??

6. Responsabilitati

In conformitate cu prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale site-ului http://www.soferii.ro precum si cu dispozitiile Legii comertului electronic 365/2002, Soferii.ro nu are nici un fel de responsabilitate pentru continutul comentariilor postate de catre membri.

Chiar daca din momentul postarii, proprietatea asupra tuturor mesajelor revine Soferii.ro, dreptul moral de autor si responsabilitatea continutului apartin in totalitate celor care au postat respectivele mesaje. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, Soferii.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat mai mult cu cat caracterul "real time" al postarilor face posibila oricand incalcarea accidentala a legii.

In cazul in care o persoana considera ca i-a fost incalcat dreptul de autor sau ca i-au fost cauzate prejudicii prin postarea de mesaje pe forumul Soferii.ro noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.

Daca va considerati nedreptatit in orice mod datorita unui mesaj de pe forum, puteti proceda la sesizarea justitiei sau a altui organ abilitat de lege. Noi ne vom conforma si vom raspunde solicitarilor venite din partea unei astfel de autoritati publice, atata timp cat ele corespund rigorilor legale, urmand sa facem cunoscute datele autorului acestuia catre autoritatea competenta si sa ne conformam dispozitiilor acesteia, daca este cazul.

In cazul in care sesizati,observati sau cititi un subiect sau o remarca ce contine cuvinte obscene,jignitoare,deplasate,etc, va rugam sa raportati acest lucru, urmand ca , in cel mai scurt timp,in functie de caz, unul din administratori sau moderatori sa corecteze acest lucru.

2 . Am cerut schimbarea numelui de utilizator , vad ca se ignora , termen pana maine , 16 .05-2013 la ora 22 .00 dupa care ma vad obligat in conformitatea cu regulamentul la restrictionarea contului . ( cred ca suntem mai mult decat intelegatori ) -EXECUTAT

ps : recomand evitarea cuvintelor ,, ma , ba , fa , mah , bai , bah ,etc ,, cat si a mesajelor provocatoare adresate persoanelor in discutie .

• 5 months later...
  • Members
Postat

colegul de mai sus are dreptate in tot ceea ce spune am lucrat si eu la teparul asta dupa ce am venit de pe comunitate nu mai raspundea la telefon am mers peste el acasa cu un amic si dupa ce am strigat vreo 10 minute la poarta deabi cand am vrut sa sar gardul s-a facut ca incepe sa auda si a iesit la poarta. A doua zi mi-a bagat banii mai putin 200 de euro la care le-am pus cruce .Un coleg de la severin a luat teapa vreo 900 de euro cand a ajuns acasa l-au asteptat cu o declaratie pe care vroiau sa il puna sa semneze cum ca ar fi furat motorina.Omul nu da decat 200 de euro avans de cursa iar in a doua luna iti mai baga 200 restul urmand sa ai iei cand vii in tara.Mare atentie la omul asta ca-i si dispecer la firma respectiva te alearga de iti sar ochii si apoi iti iei teapa

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.