Members florin74ro Postat Mai 17, 2013 Members Postat Mai 17, 2013 display de la bord I-mi aviseaza ca motorul functioneaza in modul ECO,din info din cartea tehnica am inteles ca acest regim de funcionare reduce performantele motorului pt a realiza un consum mai redus,dar este recomandat doar in modul fara incarcatura.stie cineva cum pot trece in mod normal de functionare a amotorului? Citează
Members Mario Bandit Postat Mai 17, 2013 Members Postat Mai 17, 2013 Functia iECO care se activeaza / dezactiveaza din ECOSwitch , acea ,, cheita ,, din imagine , se gaseste in functie de cabina , ori langa mufa de diagnoza ori in tabloul de sigurante , selectia o face automat sistemul de gestiune a camionului , si afiseaza modul pe display , pe power mod ai modul de lucru normal al motorului ( motor - cutie viteza -incarcatura - rapiditate raspuns-acceleratie ) , pe eco cu eurotronic ai doar zona verde a turometrului . Sper sa-ti fie de ajutor , atat am aflat din spusele colegilor . Citează
Members florin74ro Postat Iunie 8, 2013 Autor Members Postat Iunie 8, 2013 si partea nasoala este ca ,cheita nu e universala. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.