Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Indrumare ...

Featured Replies

Postat
  • Members

Sunt bucuros ca am gasit acest forum , sunt surprins sa vad o comunitate atat de numeroasa si de unita , bine v-am gasit!

In Iulie anul trecut am terminat a 12 am luat si bacul iar in aceeasi luna am optinut si permisul de conducere categoria B.In scurt timp am dat la facultate la invatamant la distanta si mi-am gasit de munca ca agent vanzari sincer castig binisor acum nici daca termin facultatea la noi in tara nu as castig mai mult. Am parcurs in jur de 40.000 km in 6 luni cu actuala masina si ca in tara la noi nu-i nicaieri .Am prins dragul de a conduce , vreau sa va intreb pe voi la ce varsta as putea sa obtin c , e si atestatele respective , daca ma hotarasc sa urmez aceasta cale sunt sanse sa imi gasesc de lucru in afara tarii? Sau nu voi fi bagat in seama din cauza experientei . pentru toti drumuri bune si doamne ajuta!

Multumesc!

Postat
  • Members

stiu ca pana la 21 de ani nu poti sa dai pentru atestatesa schimbat legea de anul acesta, eu am facut in italia c,e atestate si nu ma luat nimeni pentru ca nu aveam experienta,acum caut in tara dar si aici a inceput sa scartie treaba cu cei fara experienta,sper ca nu team demoralizat,bafta

Postat
  • Members

C si E-ul poti sa le obtii la varsta de 21 de ani,atestatele nu stiu cand poti sa le scoti,Normal CPi si ADR colete ar trebui sa il poti scoate deoarece din cate stiu eu(sper sa nu vorbesc prostii)si la 3.5 tone ai nevoie de atestat :)

Cum se cere peste tot experienta pana ne gasim de lucru astia incepatori o sa ne expire atestatele.Daca ai 40 - 45 ce ani nu te ia ca esti in varsta iar daca ai 25 de ani nu te ia ca nu ai experienta.Daca ar fi dupa patroni ar vrea angajati in varsta de 20 de ani si cu experienta de 40 de ani,o tampenie totala....

• 4 weeks later...
Postat
  • Members
C si E-ul poti sa le obtii la varsta de 21 de ani,atestatele nu stiu cand poti sa le scoti,Normal CPi si ADR colete ar trebui sa il poti scoate deoarece din cate stiu eu(sper sa nu vorbesc prostii)si la 3.5 tone ai nevoie de atestat :)

Cum se cere peste tot experienta pana ne gasim de lucru astia incepatori o sa ne expire atestatele.Daca ai 40 - 45 ce ani nu te ia ca esti in varsta iar daca ai 25 de ani nu te ia ca nu ai experienta.Daca ar fi dupa patroni ar vrea angajati in varsta de 20 de ani si cu experienta de 40 de ani,o tampenie totala....

asa este ;)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.