Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Un roman a fost oprit de politia rutiera austriaca pe motiv ca isi conducea camionul in zig zag. Abia dupa ce l-au oprit, oamenii legii au observat de ce conducea soferul in asa fel: era sub influenta bauturilor alcoolice.

In urma supunerii la etilotest, oamenii legii au vazut ca romanul avea o alcoolemie de 2,26 la mie, informeaza Salzburg Nachrichten.

Romanul nu respectase nici orele de odihna obligatorii pentru soferii de camioane si a incalcat si alte reguli cu privire la circulatia camioanelor.

Soferul a fost amendat cu 4.800 de euro pentru infractiuni cumulate. http://www.ziare.com/diaspora/romani-st ... ia-1053945 x_x

• Members
Postat

De ce va mai mira colegilor cand ii vezi prin parcari sambata sau duminica in cam toata europa nu numai in Austria morti de beti cu manele la maxim sticlele langa ei culmea este ca unii mai fac si scandal daca te duci si ii spui cu frumosul ca sa dea macar muzica mai incet ca o sa te trezesti cu politia pe cap nevinovat . Culmea este ca unii beau pana duminica seara si luni dimineatala 4-5 pleaca cu masina la incarcari-descarcari. ???

• 4 weeks later...
  • Members
Postat

hai ca exagerati.........nici polonezi nu mai servesc duminica seara [ ei mai exagerau cu alcoolu].....se vede ca comentati fara sa stiti,,,,,,,duminica seara se doarme bustean in parcari ,da se serveste pana la masa copioasa de pranz ,alti mai continua pana la 17-18 seara ,,dar de la aceasta ora nu mai serveste nimeni,,,,,,ca sant si care mai servesc eu ai numesc inconstienti care nu inteleg ca acel permis ai da dreptu la munca sau il face lucrator la banda,muncitor in constructi

• 3 months later...
  • Members
Postat

Poate e putin off-topic, dar mi-am amintit de o stire auzita la radio acum cateva saptamani. In Innsbruck au oprit o mandra de 27 ani dupa ce acrosase un scuter. Era pe la amiaza cand au oprit-o, nu mai stiu exact ceva in genul 12-13-14 si tipa avea o alcoolemie de 4,0 :o

• 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.