Members ionut3004 Postat Iunie 5, 2013 Members Postat Iunie 5, 2013 Un roman a fost oprit de politia rutiera austriaca pe motiv ca isi conducea camionul in zig zag. Abia dupa ce l-au oprit, oamenii legii au observat de ce conducea soferul in asa fel: era sub influenta bauturilor alcoolice. In urma supunerii la etilotest, oamenii legii au vazut ca romanul avea o alcoolemie de 2,26 la mie, informeaza Salzburg Nachrichten. Romanul nu respectase nici orele de odihna obligatorii pentru soferii de camioane si a incalcat si alte reguli cu privire la circulatia camioanelor. Soferul a fost amendat cu 4.800 de euro pentru infractiuni cumulate. http://www.ziare.com/diaspora/romani-st ... ia-1053945 Citează
Members Mihai_cms Postat Iunie 5, 2013 Members Postat Iunie 5, 2013 De ce va mai mira colegilor cand ii vezi prin parcari sambata sau duminica in cam toata europa nu numai in Austria morti de beti cu manele la maxim sticlele langa ei culmea este ca unii mai fac si scandal daca te duci si ii spui cu frumosul ca sa dea macar muzica mai incet ca o sa te trezesti cu politia pe cap nevinovat . Culmea este ca unii beau pana duminica seara si luni dimineatala 4-5 pleaca cu masina la incarcari-descarcari. Citează
Members rbert Postat Iunie 5, 2013 Members Postat Iunie 5, 2013 Destul de rau,asta chiar ca e adevarat.E cam plin de asemenea panarame prin parcari la sfarsit de saptamana. Citează
Members cristi cazacu Postat Iulie 1, 2013 Members Postat Iulie 1, 2013 doar atat a primit amenda?era si beat si nu a respectat timpii de conducere,e putin 4800 de euro,din 3 salarii isi plateste amenda,trebuia mult mai mult sai dea Citează
Members VIRGIL TIMIS Postat Iulie 1, 2013 Members Postat Iulie 1, 2013 hai ca exagerati.........nici polonezi nu mai servesc duminica seara [ ei mai exagerau cu alcoolu].....se vede ca comentati fara sa stiti,,,,,,,duminica seara se doarme bustean in parcari ,da se serveste pana la masa copioasa de pranz ,alti mai continua pana la 17-18 seara ,,dar de la aceasta ora nu mai serveste nimeni,,,,,,ca sant si care mai servesc eu ai numesc inconstienti care nu inteleg ca acel permis ai da dreptu la munca sau il face lucrator la banda,muncitor in constructi Citează
Members FeriP Postat Octombrie 27, 2013 Members Postat Octombrie 27, 2013 Poate e putin off-topic, dar mi-am amintit de o stire auzita la radio acum cateva saptamani. In Innsbruck au oprit o mandra de 27 ani dupa ce acrosase un scuter. Era pe la amiaza cand au oprit-o, nu mai stiu exact ceva in genul 12-13-14 si tipa avea o alcoolemie de 4,0 Citează
Members CrisVV Postat Ianuarie 15, 2014 Members Postat Ianuarie 15, 2014 FeriP, la 4,0 alcoolemie nu cumva era intr-o masina "cu parere de rau..." Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.