Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• 4 weeks later...
  • Members
Postat

Oamenii fara minte, cum Dumnezeu sa faci asa ceva unui om care isi castiga painea cinstit care nu doarme nopti pentru a pune ceva in lingura. Acum stau si ma intreb, oare nu le sta mancarea in gat acestor oamnei cand se gandesc ca ei practic fura acea mancare.

• 3 months later...
  • Members
Postat

nasoala treaba asta,dar eu nu cred ca era pe combinatie cu "colegul"cum il acuza clauditza,asta pt simplu motiv ca se cam uita si la camera si e un risc foarte mare sa stie de camera si sa se uite direct la ea,aceasta filmare,seful o poate duce la politie si poate il prinde pe acest hot,si nu cred ca era asa fraier sa se deie singur de gol el si inplicit si acest coleg .......asta e parerea mea.......sper ca aceasta filmare sa ajute la prinderea lui......

• Members
Postat

Colegu Iceman,eu nu acuz pe nimeni,mi am dat si eu cu parerea mai mult sub forma de gluma.Eu sunt de acord cu Florin ca nu se baga nimeni sa fure doar 5-10 l de motorina.

Bafta tuturor si drumuri line

• 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.