Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Statie 40 canale -4w FM si statie 40 canale -1w AM trebuie autorizare generala . Statie 34 canale 4w FM+ statie 34 canale 1w AM de la canalul 1 pana la 23 liber fara autorizare

Mai mult

Danemarca , Norvegia, Luxemburg ,Cehia,Finlanda, Portugalia ,Franta ,Olanda ,Grecia ,Irlanda ,Polonia folosire libera .

Germania -statie 80 canale 4w FM +statie 12canale 1w AM licenta individuala , statie 40 canale 1w AMse pot folosi doar canalele 4-15 restul interzis ,statie 40 canale 4w FM liber

- Belgia statie 40 canale 4w FM -licenta individuala

- Elvetia - la fel

- Spania - la fel +la fel si la 40 canale 4w AM

- Suedia statie 40 canale FM liber ,statie 40 canale 1w AM licenta individuala

- Anglia statie 40 canale 4wFM licenta individuala

AMENDA IN ITALIA ESTE DE 2064 EURO

• Moderators
Postat

Unde a aparut acest regulament?

S-au intors Ceausescu, Stalin sau Hitler din morminte ? Sau asta re noua comunitate dictatoriala ?

• 6 months later...
  • Members
Postat

nene vedetiva de treaba altceva nu aveti de facut decat sa le dati idei la MINTILE ODIHNITE astea de la noi , asta mai lipsea sa puna taxe si pe astea (nu ca nu mi-ar place ca sa se mai termine cu toti idioti astia care stau sa povesteasca ce a mancat acasa pe 22 sau tampitii aia cu turismele care isi lipesc maicu de mina )

Oricum militienii nostri daca sar putea ar intezice statiile nu numai pe turisme chiar si pe tiruri.Dar trebuie sa ne asteptam ca IDIOTUL DE PONTA sa mai taxa si pe statiile aste (dupa ce a pus taxa pe stalp)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.