Members VIRGIL TIMIS Postat Iulie 2, 2013 Members Postat Iulie 2, 2013 Statie 40 canale -4w FM si statie 40 canale -1w AM trebuie autorizare generala . Statie 34 canale 4w FM+ statie 34 canale 1w AM de la canalul 1 pana la 23 liber fara autorizare Mai mult Danemarca , Norvegia, Luxemburg ,Cehia,Finlanda, Portugalia ,Franta ,Olanda ,Grecia ,Irlanda ,Polonia folosire libera . Germania -statie 80 canale 4w FM +statie 12canale 1w AM licenta individuala , statie 40 canale 1w AMse pot folosi doar canalele 4-15 restul interzis ,statie 40 canale 4w FM liber - Belgia statie 40 canale 4w FM -licenta individuala - Elvetia - la fel - Spania - la fel +la fel si la 40 canale 4w AM - Suedia statie 40 canale FM liber ,statie 40 canale 1w AM licenta individuala - Anglia statie 40 canale 4wFM licenta individuala AMENDA IN ITALIA ESTE DE 2064 EURO Citează
Moderators sxn Postat Iulie 2, 2013 Moderators Postat Iulie 2, 2013 Unde a aparut acest regulament? S-au intors Ceausescu, Stalin sau Hitler din morminte ? Sau asta re noua comunitate dictatoriala ? Citează
Members George_A Postat Ianuarie 28, 2014 Members Postat Ianuarie 28, 2014 Ma cam speriat postarea asta a ta...eu am o statie modificata de la 4 la 8 watti... Citează
Members LAUR_LAUR Postat Ianuarie 28, 2014 Members Postat Ianuarie 28, 2014 nene vedetiva de treaba altceva nu aveti de facut decat sa le dati idei la MINTILE ODIHNITE astea de la noi , asta mai lipsea sa puna taxe si pe astea (nu ca nu mi-ar place ca sa se mai termine cu toti idioti astia care stau sa povesteasca ce a mancat acasa pe 22 sau tampitii aia cu turismele care isi lipesc maicu de mina ) Oricum militienii nostri daca sar putea ar intezice statiile nu numai pe turisme chiar si pe tiruri.Dar trebuie sa ne asteptam ca IDIOTUL DE PONTA sa mai taxa si pe statiile aste (dupa ce a pus taxa pe stalp) Citează
Members VIRGIL TIMIS Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Members Postat Ianuarie 29, 2014 peste 4 w este interzis in toata lumea,,,nu vb numai sa va aflati in treaba Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.