Sari la conținut
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Comunitatea soferilor profesionisti

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

adr clasa 7

Featured Replies

Postat
  • Members

Salut colegii . Am si eu o intrebare legata de aceasta clasa de ADR : cat costa scolarizarea , documente necesare si cam tot ceea ce apartine de aceasta clasa . Va multumesc si sa auzim numai de bine .

Postat
  • Members

adr clasele 1 si 7 nu se fac decat cu aprobare speciala de la Arr si ministerul transporturilor si cu dovada de la firma la care esti angajat ca o sa lucrezi cu produse speciale gen explozibil,radioactiv...Dute si intreaba la un centru de atestate si te lamuresc ei mai mult.

Postat
  • Members

Adr clasa a-7-a sunt substante Radioactive.Din cate stiu si la cele mici gen dubite(papuc) trebuie asa ceva .

• 8 months later...
Postat
  • Members

buna seara .sunt un proaspat coleg al dvs,,mai bine zis abia am obtinut categoriile c,ce,d..pentru colegii care doresc sa obtina atestate profesionale,imi ofer disponibilitatea,Mai multe detalii la telefon .

confunzi clasa a 7a cu toate atestatele...deci esti offtopic....ai subiect separat pentru atestate...cu restul...e o reclama mascata..asa ca daca doreti reclama o sa te rog sa iei legatura cu unul dintre administratorii acestui site,succes

Postat
  • Members

multumesc..si scuze..nu am intentionat sa fac nicio reclama..doar mi-am oferit ajutorul..atat..o seara buna si tuturor drum bun.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

Navigare recentă 0

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.