Members zh302 Postat Septembrie 11, 2013 Members Postat Septembrie 11, 2013 Cumpar receptor satelit cu cautare automata a satelitilor.Se gasesc SH in Germania la preturi decente.Tf-0788755609. Citează
Members florian_sat Postat Octombrie 2, 2013 Members Postat Octombrie 2, 2013 salutare , nu stiu daca te ajuta cu ceva ceea ce cauti tu in primul rand daca este automata este de dimensiuni mici doar pentru sateliti de mare putere ex Hotberd unde gasesti doar trv international sfatul meu fati un suport rezistent pe oglinda si achizittioneazati o antena de 0.6m iati un analizor ( costa 100ron ceva mai bun ) cauta pe la digi vezi ca au aparate la 12V si ai rezolvat problema si vezi toate posturile ro din tara cu un abonament de 24ron . Daca ai intrebari lasa-mi un mesaj drumuri bune evita pe viitor sa scrii ca pe chat,verifica regulamentul Citează
Members zh302 Postat Octombrie 2, 2013 Autor Members Postat Octombrie 2, 2013 Multumesc Florian o sa tin cont de sfatul tau --STIMA-- Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.