Members Matey Postat Septembrie 18, 2013 Members Postat Septembrie 18, 2013 salutare colegi Visul meu de cand eram mic este SOFER DE TIR ! Am luat si eu permisul de ceva timp C ,CE(am 21 ani impliniti) si imi doresc sa conduc si eu un Tir. Doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc necesare pentru a ma angaja la o firma (care primeste incepatori). ideea este ca daca merg la acea firma.. nu cred ca ma duc doar cu permisul si rucsacul in spate , corect? ce Acte imi trebuiesc necesare indiferent de firma care m-as duce. Permisul cu c ategoriile necesare il am .. ce documente si atestate imi mai trebuiesc? Unde ar trebuie sa merg sa imi fac actele ...cat costa .etc Mentionez ca sunt din iasi. PS: daca imi mai puteti da si alte sugestii... imi vor fi de mare ajutor. Multumesc! Citează
Members bogdan1983 Postat Septembrie 18, 2013 Members Postat Septembrie 18, 2013 sper ca tiam fost de ajutor colegu tiam lasat mesaj mp Citează
Members lkw_daniel Postat Septembrie 18, 2013 Members Postat Septembrie 18, 2013 Matei 'colegule' draga ! amator ai fost ! cu C+E ai trecut la alt nivel , bafta in ceea ce vrei sa faci, daca rasfoiesti pe aici gasesti si sfaturi pro si coontra ! numai bine ! Citează
Members Matey Postat Septembrie 18, 2013 Autor Members Postat Septembrie 18, 2013 sper ca tiam fost de ajutor colegu tiam lasat mesaj mp am vazut bogdan. multumesc zimi te rog daca stii unde pot face si acea scoala? Matei 'colegule' draga ! amator ai fost ! cu C+E ai trecut la alt nivel , bafta in ceea ce vrei sa faci, daca rasfoiesti pe aici gasesti si sfaturi pro si coontra !numai bine ! daniel am cautat pe aici .. am si gasit pe site cateva firme ce angajeaza si cum ai zis tu "ai trecut la alt nivel" Citează
Members bogdan1983 Postat Septembrie 19, 2013 Members Postat Septembrie 19, 2013 suna la nr asta 0756108333 si vezi si cand e urmatoru examen Citează
Members Matey Postat Septembrie 19, 2013 Autor Members Postat Septembrie 19, 2013 suna la nr asta 0756108333 si vezi si cand e urmatoru examen multumesc inca o data bogdan! Citează
Members marin auras Postat Septembrie 30, 2013 Members Postat Septembrie 30, 2013 Salutare colegi Eliminat,comentariul tau este offtopic,deschide un subiect separat cu ceea ce te intereseaza pe tine Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.