Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

salutare colegi

Visul meu de cand eram mic este SOFER DE TIR !

Am luat si eu permisul de ceva timp C ,CE(am 21 ani impliniti) si imi doresc sa conduc si eu un Tir. Doresc sa stiu ce acte imi trebuiesc necesare pentru a ma angaja la o firma (care primeste incepatori). ideea este ca daca merg la acea firma.. nu cred ca ma duc doar cu permisul si rucsacul in spate , corect? ce Acte imi trebuiesc necesare indiferent de firma care m-as duce. Permisul cu c ategoriile necesare il am .. ce documente si atestate imi mai trebuiesc?

Unde ar trebuie sa merg sa imi fac actele ...cat costa .etc Mentionez ca sunt din iasi.

PS: daca imi mai puteti da si alte sugestii... imi vor fi de mare ajutor.

Multumesc!

• Members
Postat
sper ca tiam fost de ajutor colegu tiam lasat mesaj mp

am vazut bogdan. multumesc

zimi te rog daca stii unde pot face si acea scoala?

Matei 'colegule' draga ! amator ai fost ! cu C+E ai trecut la alt nivel , bafta in ceea ce vrei sa faci, daca rasfoiesti pe aici gasesti si sfaturi pro si coontra !

numai bine !

daniel am cautat pe aici .. am si gasit pe site cateva firme ce angajeaza si cum ai zis tu "ai trecut la alt nivel"

• 2 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.