Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salutare

Daca stie cineva vreo firma care angajeaza si incepator (in echipaj) va raman dator vandut...

Am toate categoriile inclusiv ADR dar si 46 de ani, mentionez ca nu am lucrat pe tir (0761683053)

sau aici pe forum.

Multumesc si drumuri bune.

• Members
Postat

Multumesc de indrumare dar deja am si fost acolo......este o doamna intepata ,Camelia care am inteles ca taie si spinzura pe acolo....ghinionul meu este ca am 46 de ani.

Acolo am trimis dosarul cu tot ce cereau ( acele 13 pct) toate actele in copii si cind am sunat sa vad daca au ajuns dosarul

Camelia mi-a spus ca trebuie sa merg personal acolo, lucru care l-am si facut , ca sa ma pomenesc dupa ditamai drumul ( braila-timisoara) sa-mi spuna ca politica firmei este ca primesc soferi incepatori in echipaj doar pina in 40 de ani.

• Members
Postat

Nu ai pentru ce colegule,nasol atunci,la cat de greu se castiga banu in romanica noastra te mai pun sa bati si drumu de pomana plus bani si timp pierdut aiurea doar sa.ti spuna ca depasesti limita de varsta,mult succes in continuare si poate te indruma un coleg de aici spre alta firma.bafta

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.