Members marin auras Postat Septembrie 30, 2013 Members Postat Septembrie 30, 2013 Salutare Daca stie cineva vreo firma care angajeaza si incepator (in echipaj) va raman dator vandut... Am toate categoriile inclusiv ADR dar si 46 de ani, mentionez ca nu am lucrat pe tir (0761683053) sau aici pe forum. Multumesc si drumuri bune. Citează
Members alexcaloian91 Postat Septembrie 30, 2013 Members Postat Septembrie 30, 2013 Colegule incearca hartl la timisoara,din cate am citit si eu pe aici este cea mai buna firma pentru incepatori,cauta topicurile despre hatl si vezi acolo ce iti trebuie si salarizarea etc. Citează
Members marin auras Postat Septembrie 30, 2013 Autor Members Postat Septembrie 30, 2013 Multumesc de indrumare dar deja am si fost acolo......este o doamna intepata ,Camelia care am inteles ca taie si spinzura pe acolo....ghinionul meu este ca am 46 de ani. Acolo am trimis dosarul cu tot ce cereau ( acele 13 pct) toate actele in copii si cind am sunat sa vad daca au ajuns dosarul Camelia mi-a spus ca trebuie sa merg personal acolo, lucru care l-am si facut , ca sa ma pomenesc dupa ditamai drumul ( braila-timisoara) sa-mi spuna ca politica firmei este ca primesc soferi incepatori in echipaj doar pina in 40 de ani. Citează
Members alexcaloian91 Postat Septembrie 30, 2013 Members Postat Septembrie 30, 2013 Nu ai pentru ce colegule,nasol atunci,la cat de greu se castiga banu in romanica noastra te mai pun sa bati si drumu de pomana plus bani si timp pierdut aiurea doar sa.ti spuna ca depasesti limita de varsta,mult succes in continuare si poate te indruma un coleg de aici spre alta firma.bafta Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.