Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

• Members
Postat

Salutari si bine v-am gasit!

Vreau sa aduc masini din Germnia o perioada de 1-2 ani si din cauza ca nu prea am bani, investitia in echipament e minima. Am B-ul si voi cumpara o autoplatforma inmatriculata pe Bulgaria, ceva la 2-3.000 euro. Am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns si cred ca voi ma puteti ajuta.

1: Autoplatforma are sarcina utila 1580kg. Masinile pe care le voi transporta au masa proprie 1300kg si maxim autorizata 1800kg. Daca sunt oprit pentru control, se ia in considerare masa proprie a marfii sau cea maxima ?

2: Masinile pe care le voi transporta, vor avea contract de V-C pe numele meu. Din punct de vedere legal, trecand prin vama de 4 ori pe luna, mereu cu alta masina, voi avea nevoie sa-mi fac ceva firma sau nu ma intreaba nimeni nimic?

3: Sunt alte lucruri pe care al trebui sa le stiu si nu am intrebat? Taxe, diagrame pentru Germania, orice?

Va multumesc!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.