Members AGM Postat Octombrie 7, 2013 Members Postat Octombrie 7, 2013 Salutari si bine v-am gasit! Vreau sa aduc masini din Germnia o perioada de 1-2 ani si din cauza ca nu prea am bani, investitia in echipament e minima. Am B-ul si voi cumpara o autoplatforma inmatriculata pe Bulgaria, ceva la 2-3.000 euro. Am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns si cred ca voi ma puteti ajuta. 1: Autoplatforma are sarcina utila 1580kg. Masinile pe care le voi transporta au masa proprie 1300kg si maxim autorizata 1800kg. Daca sunt oprit pentru control, se ia in considerare masa proprie a marfii sau cea maxima ? 2: Masinile pe care le voi transporta, vor avea contract de V-C pe numele meu. Din punct de vedere legal, trecand prin vama de 4 ori pe luna, mereu cu alta masina, voi avea nevoie sa-mi fac ceva firma sau nu ma intreaba nimeni nimic? 3: Sunt alte lucruri pe care al trebui sa le stiu si nu am intrebat? Taxe, diagrame pentru Germania, orice? Va multumesc! Citează
Members cipry91 Postat Octombrie 7, 2013 Members Postat Octombrie 7, 2013 Din cate stiu se ia masa proprie, cea care se poate cantarii. Tu daca urci pe un cantar nu trebuie sa ai mai mult de 3500kg cat poti conduce cu categoria B. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.