Members Mihai_cms Postat Aprilie 26, 2011 Members Postat Aprilie 26, 2011 Ma intereseaza si pe mine detalii despre firma Corriere Rosa din Italia.sunt seriosi.cum se lucreaza,etc. Citează
Members CatalinFCS86 Postat Aprilie 26, 2011 Members Postat Aprilie 26, 2011 as fi si eu interesat. rugam colegii care au detalii sa le posteze aici Citează
Members Sorin86 Postat Octombrie 22, 2013 Members Postat Octombrie 22, 2013 Salut colegi. Cine poate sa imi ofere si mie informatii despre firma Corriere Rosa,daca se respecta program ,daca se face plata la timp...si alte informatii care imi pot fi de un real folos. Va multumesc Citează
Members Sorin86 Postat Octombrie 22, 2013 Members Postat Octombrie 22, 2013 Salut colegi, Se poate sa obtin si eu informatii despre firma Corriere Rosa...daca este serioasa ..daca plateste la timp..daca se respecta orele de condus ...si orice informatie care sa imi fie de folos.. Citează
Members driver RO-UK Postat Decembrie 29, 2013 Members Postat Decembrie 29, 2013 pentru toti colegii , de platit platesc la timp dar atentie - se schimba mult remorci ( schimbi cam 2 remorci /zi si posobil sa platesti pentru stricaciunile altora ) - le incarci /descarci ( pregatesti remorci pentru Italieni ) - se lucreaza pe relatia Germania -Italia - cu tranzit pe Elvetia ( cine a facut Elvetia stie ce amenzi sunt si cat de exigenti sunt elvetieni ) Nu se face TIR - faci curierat , au foarte multe grupaje , au curse scurte . Drumuri bune ! Citează
EX Staff VT880 Postat Decembrie 29, 2013 EX Staff Postat Decembrie 29, 2013 Cit ai lucrat la Rosa ? Citează
Members driver RO-UK Postat Decembrie 29, 2013 Members Postat Decembrie 29, 2013 6 luni , adica 2 perioade de cate 3 luni . au 90 % flota Iveco si cateva MAN , remorcile sunt si care nu se decoperteaza in totalitate ,si daca mai ai si o incarcare cu decopertare ... trece ziua . Citează
Members concorde Postat Februarie 18, 2014 Members Postat Februarie 18, 2014 Salutare colegi! am tinut foarte mult sa fac cunoscuta aceasta experienta a mea la Coriere Rosa,poate va va fi de ajutor si nu veti face aceleasi greseli! In primul rand sunt seriosi in ceea ce tine de data salariului....de aici se rupe totul! Incepand din Romania unde salariul variaza de la luna la luna dar niciodata mai mare de 650 lei ..apoi diurna care iti este calculata ...asa..cum vor ei! Aceeasi km doi soferi diferiti diferente de cateva sute de euro..! Nu se da nici un traseu insa daca gresesti traseul pe cqare ei il vor,iti opresc banii.....iti opresc bani pentru orice!!!! au fost colegi care kle au fost retinuti si cate 500 bde euro intr-o luna! In birou sunt doua romance,Domnita si Viorica! Viorica este o fata cu un cuvant dulce dar din pacate prea mica pentru aspiratiile Domnitei care,dupa ce ca nu stapaneste prea bine limba romana dar vb cu ifose de italianca ,vorbeste foarte acru si pe sus! Curse scurte,uneori cate 2 sau 3 descarcari pe Italia,iar adresele din Italia stie toata lumea cum sunt...gresesti ca este omeneste...iar ziua ti a trecut muncind degeaba ...cautand adrese si muncind pt Coriere..uneori degeaba! Te obliga sa nu blochezi remorcile ptr ca sunt f vechi si uzate si datorita acestui fapt un coleg de-al nostru a decedat...remorca strivindu-l in Germania! Tranzit pe Elvetia foarte mult....amenzi foarte mari,uneori tragi linie si nu ramai cu nimic! Sper ca v-am fost cat de cat de ajutor..Doamne ajuta ,drumuri bune sa aveti colegi! Citează
Members driver RO-UK Postat Martie 23, 2014 Members Postat Martie 23, 2014 Dumnezeu sa - l odihnasca pe colegul strivit in Germia . exact cum spuneau colegii cand lucram la ei : " la ei soferul nu reprezinta nimic , vor doar sa alergi continu sa duci remorci la incarcat /descarcat si lor sa le intre banii in cont " Citează
Members driver RO-UK Postat Martie 23, 2014 Members Postat Martie 23, 2014 eu pe Viorica nu am cunoscut , da cu Domnita ( Domi cum ii spuneau macaronarii ) am lucrat - nu are nici un habar de rute si cum arata un camion ( cate roti are ) , cum trebuie incarcat - deci femeia stie italiana ( romana a uitat o ) si atat , de fapt cam toti din birou nu au habar de ei ( cine a lucrat stie pe Roberto sau Doriano - marfa ADR ( ba e ADR / ba nu e ADR ) habar nu au de ei . drumuri bune colegii ! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.